2777
2789
آز ژنتیک دادیم یه ژن عجیب و غریب دراومده. دعا کن فقط حامل ژن باشه و تو بدنش نمود بالینی نداشته باشه. ...

عزیزم انشالله به حق این ماه عزیز امام حسین خودش نظری بکنه کوجولوت سالم سلامت باشه وتاخیرش هم به زودی جبران بشه من همش ازوقتی تاپیکتون دیدم تو فکرم بودید براتون دعا میکنم اگر لایق باشم خدا دلتون رو شاد کنه .

بچتون گردن گرفته ؟

آز ژنتیک دادیم یه ژن عجیب و غریب دراومده. دعا کن فقط حامل ژن باشه و تو بدنش نمود بالینی نداشته باشه. ...

ممنونم بابت دعای خیرت واسه دخترم انشالله  همه کوچولوهامون صحیح سلامت بزرک بشن وشاهد راه رفتنشون بشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله به حق این ماه عزیز امام حسین خودش نظری بکنه کوجولوت سالم سلامت باشه وتاخیرش هم به زودی ...

ممنونم لطف میکنید. کاردرمانی که شروع کردم از ۸ ماهگی خودشحدود ۷۰ درصد گرفته بود. الان بعداز ۳ماه کاردرمانی پیوسته تقریبا کامل شده

د 

ممنونم لطف میکنید. کاردرمانی که شروع کردم از ۸ ماهگی خودشحدود ۷۰ درصد گرفته بود. الان بعداز ۳ماه کار ...

خوب خداروهزار بار شکر انشالله بقیه مراحل هم با کاردرمانی درست میشه اون ژنی هم که گفتیدانشالله فقط حامل اون ژن هست والا این دکترا اینقدر کنکاش میکنن تا یه چیزی ازتوش دربیارن و استرس به جون ادم بندازن ازکجا معلوم بچه ی هرکدوم ازمارو اگه ازش آز ژنتیک بگیرن ژنای جورواجور تو خونشون پیدا نکنن امیدت به خدا باشه اونکه بخواد همه چی حله  ولی درک میکنم مادری وهزار جور نگرانی وفکر وخیال من خودم ازبس منتظرم ۴ دست وپا بره شبا خواب میبینم داره چاردس وپامیره ازخواب که پامیشم حالم گرفته میشه حالا دوروزه یه کوچولو سینه خیز میکنه یکم امیدوار شدم 

انشالله کوچولوی نازشماهم به زودی همه کاراشو انجام میده وازنگرانی درت میاره

خوب خداروهزار بار شکر انشالله بقیه مراحل هم با کاردرمانی درست میشه اون ژنی هم که گفتیدانشالله فقط حا ...

عزیزدلم ممنون از حرفهای زیبا و دلگرمی هات. دلگرمم به دعاهاتون. انشالله دختر شماهم به زودی چهار دست و پا میره. ولی همین که میشینه یعنی مشکلی نیست. گاهی بچه ها بدون سینه خیز و چهار دست و پا راه میرن. نگران نباشین

د