2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر من بالاخره تصمیم گرفتم خجالت رو بذارم کنار برم لیزر😊ولی نمیدونم چ دستگاهی بهتره یجا نوبت گرفتم برايه فردا الان پرسیدم دستگاهتان چیه گفتن دایوداکس المان دقیقن همینو نوشتن بدون توضیحات دیگه ای کسی انجام داده با این دستگاه خوبه آیا نتیجه داده؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

من کندلا جنتل پرومکس۲۰۲۱میرم

واسه موهای ضخیم مث بیکینی و زیربغل خیلی خوبه ولی خود اپراتورش بهم گف واسه موهای نازک تر و کوچیک تر کمتر جوابه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوپرانو تیتانیوم ۲۰۲۳

جلسه اول هشتاد درصد از پاهام

پنجاه درصد از بیکینی ریخت 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

عزیزم اسی

شما بارداری ؟

بعد تو یه تاپیک گفتی کیست داری یکم

اول رفعش کن بعد لیزر کن 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
عزیزم اسی شما بارداری ؟ بعد تو یه تاپیک گفتی کیست داری یکم اول رفعش کن بعد لیزر کن 

ن گلم باردار نیستم 

آره کیست داشتم دارو میخوردم فک کنم رفع شده باشه چون ن دیگه درد دارم موقع پریودی ن چیزه دیگه 

اگه کیست داشته باشم خطرداره؟؟

کندلا روی موهای ضخیم و مشکی جواب میده ، مثل بیکینی و زیر بغل  یا اگه موهای پات ضخیم باشن ، وا ...

کاشکی خودشون بهت میگفتن من خود اپراتورش بهم گف واسه موهایی مث موی رون تو خوب جواب نمیده دیگ فقط بیکینی و زیربغل رفتم و تا فعلا خوب جواب داد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ن گلم باردار نیستم  آره کیست داشتم دارو میخوردم فک کنم رفع شده باشه چون ن دیگه درد دارم موقع پ ...

نه خطر نداره خب ولی بهتره که رفعش کنی بعد بری به خاطر اینکه ممکنه خوب جواب نده روت