2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد قطع قرص عوارض داشتی؟ تا چه مدت بود تا خوب بشی؟ 

من 8عدد بود. بعد از قطعش هم 10روز بعدش عوارضش از بین رفتن از جمله یبووووست. من دمنوش هم خوردم اگه دوست داری به تو هم بگم

سلنوفیل 🌙🌕
من 8عدد بود. بعد از قطعش هم 10روز بعدش عوارضش از بین رفتن از جمله یبووووست. من دمنوش هم خوردم اگه دو ...

عزیزم من نزدیک شیش ماه خوردم، بعد سرخود قطع کردم 

الان نزدیک هشت روز که نخوردم و تاری دید دارم و بی قرارم هستم 

ببین برو عطاری کلپوره بگیر. اندازه یک قاشق از کلپوره رو با یک لیوان آب سرد قاطی کن. بزار یه گوشه بعد نیم ساعت بخور اما فقط آب سرد رو. از صافی ردش کن من شب موقع خواب میخوردم.

و در طول روز چوب دارچین بگیر با آب جوش بزار دَم بکشه و بخور. حتماااا قرصاتو بخور حتی اگه عوارض داشته باشه.

سلنوفیل 🌙🌕
عزیزم من نزدیک شیش ماه خوردم، بعد سرخود قطع کردم  الان نزدیک هشت روز که نخوردم و تاری دید دارم ...

پس پرولاکتینت خیلی بالاست. من دوبار در هفته میخوردم. شما چی؟

سلنوفیل 🌙🌕
ببین برو عطاری کلپوره بگیر. اندازه یک قاشق از کلپوره رو با یک لیوان آب سرد قاطی کن. بزار یه گوشه بعد ...

دکتر گفت بعد شیش ماه قطع کن منم دو هفته زودتر قطع کردم 

موقع خوردنش اصلا عوارض نداشتم اصلااا 

اما بعد قطعش تاری دید دارم!!! 

من از سردرد زیاد و قطره شیری که داشتم فهمیدم پرولاکتینم بالاست.به نظر من حالا که قرصاتو قطع کردی و 10روز گذشته برو آزمایش بده دوباره و برو تحت نظر یه دکتر دیگه. 

سلنوفیل 🌙🌕
من از سردرد زیاد و قطره شیری که داشتم فهمیدم پرولاکتینم بالاست.به نظر من حالا که قرصاتو قطع کردی و 1 ...

حتما عزیزم 

خیر سرم گفتن روز سوم عادت ماهانه برم آزمایش 

که ظاهرا به سومش نمیرسم، چشمام اذیتم میکنه…