2777
2789
از سینه ات یه مایع بی رنگ کشسان ترشح میشه؟

من سینه درد داشتم دکتر قرصش داد و خوردم 

الان سرخود قطع کردم اما تاری دید دارم 

میخوام بدونم شما بعد قطعش چه عوارضی داشتید و چقدر طول کشید این عوارض؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینه درد داشتم دکتر قرصش داد و خوردم  الان سرخود قطع کردم اما تاری دید دارم  میخوام ب ...

من اسم قرصام یادم نیست وی یادمه دکار به منم کلی قرص و اینا داد گفت ترشح بند بیاد بعد یه مدت رفتم معاینه گفت شکر خدا حل شده

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
من اسم قرصام یادم نیست وی یادمه دکار به منم کلی قرص و اینا داد گفت ترشح بند بیاد بعد یه مدت رفتم معا ...

نه میخوام بدونم عوارضش تا چند روز میمونه، عوارض کنار گذاشتن قرص 

نه میخوام بدونم عوارضش تا چند روز میمونه، عوارض کنار گذاشتن قرص 

خب سرخود کنار نزار دختر خوب خطرنهکه طبق تجویز دکتر به مرور کنار بزار

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
خب سرخود کنار نزار دختر خوب خطرنهکه طبق تجویز دکتر به مرور کنار بزار

من شنبه ی پیش نخوردم و فرداش سر یه عفونتی دکتر مترونیدازول داد من پنج روز گفتم تار بودن چشمام بخاطر مترونیدازول هست 

مترونیدازولم گذاشتم کنار، سه روز از مترو هم گذشته همچنان چشمام تار و حالم خوب نیست، یهو امشب گفتم نکنه عوارض این دارو پرولاکتین باشه نه مترونیدازول 

الان بنظرتون بخورمش، با اینکه هفته ی قبلش نخوردم‌

به نظر من بهترین کار اینه فردا زنگبزن دکتر شرایطتو توضیح بده بگو قرص و یک هفته است قطع کردی اگه گفت ایرادی نداره ادامه بده چون باید تا زمانی که دکتر گفته بود قرص و میخوردی که پرولاکتینت بیاد پایین عزیز

من شنبه ی پیش نخوردم و فرداش سر یه عفونتی دکتر مترونیدازول داد من پنج روز گفتم تار بودن چشمام بخاطر ...

احتمالش هست هر دارویی عوارض خودشو داره حتی استامینفون ساده ولی همین میترانیدازول هم میتونه باعث سرگیجت شده باشه ولی کلا هیجوقت نه دارویی رو سرخود بخور نه سرخود قطع کن چون جفتشم خطرناکه