2777
2789

بچه ها من ۷ماه پیش یه بارداری پوچ داشتم تمام آزمایشتام وسونوگرافی عالی ولی تازه فهمیدیم شوهرم تعداد کم و کم تحرکی اسپرم داره منم خودم این ماه کلومیفن خوردم به فولیکول غالب۱۹دارم 

نمی‌دونم چیکار کنم اقدام کنم یا نه ؟؟دکترم پس فردا وقت دارم دیر میشه ازش بپرسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه که..با همین نتیجه هم میتونی طبیعی باردار بشی و بچه سالم به دنیا بیاری..شوهرت چند سالشه..بچه هم ...

سلام عزیزم ۱۵میلیون اسپرم کم نیست اخه؟؟

بچه دوم میخوام بیارم الان یکساله اقدامم ۷ماه پیش هم سقط داشتم

خب دختره خوب برید دکتر سریع دارو و اینا میده اوکی میشه 

بنظرم الان ریسک نکن و دوباره اقدام نکن تا حداقل تغذیه اشو یکم بهتر کنید 

ولی ممکنه هم شانس بیارید و بشه 

ولی بازم ریسک بارداری پوچ و خارج رحم رو باید به جون بخری 

البته البته اینم بگماااا گهگاه میگن بارداری پوچ خیییییلی بی دلیل اتفاق میوفته و بعده سه ماه میشه اقدام کرد و حتی امکان بارداری هم هست 

پس اینطور بهت بگم اگه عجله دارید و شرایط خاصی دارید که نمیتونید صبر کنید و ریسکشم میپذیری اقدام کن در کنارشم دیگه شوهرت از امروز یا فردا بره دکتر پیگی بشه 

اگه عجله خاصی ندارید یکم صبر کن شوهرت تقویت بشه تو هم فولیک اسید بخور و تقویت کن و اونوقت با خیال راحت اقدام کنید 

وایی منم سه ماه پیش بارداری پوچ داشتم،دکترمم تاکید کرد که شوهرت بره دکتر برا آزمایش،ولی همسرم قبول نکرد گفت توکل بخدا بیخیال بازم بعد اقدام میکنیم.حالا این ماه اقدام کردیم انشالله اینسری صحیح و سالم باشه.ولی خودم یکماه وخورده ایه به همسرم فولیک اسیددادم خورد تقویتشم کردم خودمم همینطور.خداکنه اینباراوکی باشه🥲

منوهمسرمو نی نیمون