2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو مبل نمیشه کش و قوس داد

من از تمام زوایا دست و پاهام رو تا منتهی‌ علیه ممکن کش میدم 😆

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

تازه آزمون استخدامی کتبی شو قبول شدم امیدوارم مصاحبه هم بیارم 

ولی اگر برم سر کار هفته یک روز همه خورشتا میپزم میزارم فریزر صبح ب صبحم پلو. رو میزارم 

من دانشجو هم بودم شوهر و بچه داشتم بلدم خخخخ از سن کم شوهر کردم حتی دبیرستان هم خونه خودم خوندم بلدم گمونم 

اگه مجردی که این روشت بهترینه اگه نه که مثل ما متاهل و بچه داری که باید بدویی تا نصف شب تو رختخواب ب ...

نصفه شب هم شوهر نمیزاره بیهوش بشی که

تازه توقع داره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تازه آزمون استخدامی کتبی شو قبول شدم امیدوارم مصاحبه هم بیارم  ولی اگر برم سر کار هفته یک روز ...

یعنی کل هفته خورشت بخوری

بهتره غذاهای ساده تر بخوری مثل سبزی پلو با گوشت یا ماهی و مرغ

اون ی روزک کار خونه بکنی کل هفته سر کار خسته ای

یعنی کل هفته خورشت بخوری بهتره غذاهای ساده تر بخوری مثل سبزی پلو با گوشت یا ماهی و مرغ اون ی روزک ...

نه ببین خورشتی ها منظورم بود این جوری باشن مثلاً یک روز قیمه یک روز قرمه سبزی مرغ هم ک زود میپزت آدم برا نماز پاشه بزار حاضر تا بره سر کار ،،،، بعد پنج شنبه منظورمه آدم بپزه جمعه هم ک عشق و حال