2777
2789
عنوان

سونو ذخیره تخمدان رو چه روزی باید انجام داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 34 پست
اره مطمئنم  میخوای ای وی اف کنی ؟

نه ،میخوام وضعیت تخمدانام رو بدونم اخه دومین ماهی هست که دوره پریودام35روز بیشتر شده،تقریبا یکسالی خوب بوود دوباره اینجوری به هم ریخت،خسته شدم از دکتر رفتن بی نتیجه😭

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب همون ضخامت و سایز و تعداد فولیکول نشون دعنده ذخیره هست

نه عزیزم اینا ربطی به ذخیره تخمدان نداره.مثلا من ذخیره تخمدانم خوبه،حتی سایز فولیکولمم ۲۳ شد اما کیت تخمک گذاریم مثبت نشد،فولیکول تبدیل به کیست شد و اینا از طریق همین سونو که تو پریود انجام میشه تشخیص داده شد.یجورایی واسه تشخیص تنبلی تخمدانه نه ذخیره

نه عزیزم اینا ربطی به ذخیره تخمدان نداره.مثلا من ذخیره تخمدانم خوبه،حتی سایز فولیکولمم ۲۳ شد اما کیت ...

اخه دکتر میگفت اگه تعدادش تو سونو از یه حدی کمتر باشه نشونه ذخیره پایینه،من جون دیر به دیر پریود میشم (دویم ماهه )میخوام سونو بدم نمیدونم چه روزی بدم

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
اخه دکتر میگفت اگه تعدادش تو سونو از یه حدی کمتر باشه نشونه ذخیره پایینه،من جون دیر به دیر پریود میش ...

عزیزم یادم نیست ولی فکرکنم روز سوم بود.شما جواب ذخیره تخمدانتو گرفتی؟عددش چند بود؟

منم میخواستم برم...شرط سن داره؟چه روزی باید رفت و از دکتر چی بخوایم بنویسه

نه شرط سن نداره 

فقط سونو واژیناله اگه مجردی نمیشه

بگو آزمایش واسه هورمون و ذخیره تخمدان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خب همون ضخامت و سایز و تعداد فولیکول نشون دعنده ذخیره هست

عزیزم یه فاکتوری هست به نامamhتو آزمایش خون روز سون پریود مشخص میشه که اون ذخیره تخمدانه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍