2777
2789
عنوان

زشت نیس برم نونوایی؟

343 بازدید | 46 پست

نمیگن این قد دراز اومده دم نونوایی ؟ 😑

اقا مسخره نکنین..من هیچ وقت با قدم کنار نیومدم و یه مدته به شدت حساس شدم و خیلی کارا رو بخاطر قدم انجوم نمیدم..

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرف مردم فکر نکن تا بتونی خوب زندگی کنی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بگن اصلاا 

کوتاهم بودی میگفتن کووتاهه 

متوسطم بودی دنبال یه چیز دیگه بودن که بگن 

این مردم دهنشون غاره 

زندگیتو کن بابا 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

همچین دراز هم نیستیاااا

احساس میکنم خوشت میاد بهت بگن قد بلند و همش دلت میخواد بگی که قدت بلنده وگرنه ۱۷۰ درااااز محسوب نمیشه !

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/