2777
2789
عنوان

اوزون تراپی برای دیسک گردن

1524 بازدید | 15 پست

دوستان کسی اینجا برای دیسک گردن و پارگی تاندون شانش اوزون تراپی کرده؟

دکتر بهامین عطار ب مادرم گفته اوزون تراپی میکنه خواستم ببینم کسی تجربه ای داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت همون تصفیه خونه ؟ولا من مامانم سراب میره خون میکشن از دستش امپول میزنن میذارن دستگاه مجدد همون خون رو میزنن بهش رماتیسم شدید مفصلی داره اونجا خیلیا برا دیسک میان

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نه یه امپولیه ک اوزون رو تزریق میکنن

اهان توی خون اینام موقع تصفیه میزنن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اوزون؟

بله مامانم میگفت من خودم نرفتم ماکانم دو هفته یبار میزه چهار بار نوشته بذاش هرسری یه تومن میگیره

الان مادرتون خوب شدن تاثیر کرده اوزون براش؟

بله خیلی رماتیسمش بهتر شده فقط هروقت میره تصفیه دو سه روز بی حال و سردرد داره

خودم دو بار تزریق کردم واقعا موثر عزیزم البته من کنارش فیزیوتراپی هم انجام میدادم

من کلینیک فیزیوتراپی سینوهه میرفتم کارشون عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/

من دیسک کمرم مشکل داشت دکتر‌گفت اصلا از این کارا نکن...دیکه پیگیر اون روشها نشدم

سلام شما خوب شدین؟ جیکار کردین برای دیسکتون؟ ممنونم

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی.