2777
2789
عنوان

با این شرایط باردارم به نظرتون؟

134 بازدید | 13 پست

سلام من ۳ روزه پریودم عقب افتاده

همیشه پریودم سر موعد منظمه

اولین باره که دارو میخورم مشکل زنان نداشتم سالم بودم فقط میخواستم زودتر باردار بشم

به نظرتون لتروزول+آمپول منوتروپین باعث عقب افتادن شده و باردار نیستم؟یا ربطی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم الان منفی بود تازه مایعات خورده بودم سرویسم رفته بودم همسرم اصرار کرد میخواستم صبح بزنم ممکنه ب ...

اره عزیزم 

چون غلظت ادرار توی صبح بیشتره 

میخوای صبر ۲ روز دیگه بزن

یا فردا برو بتا بده

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
خودمم میخواستم ۵ روز بشه شوهرم عجله میکنه میگه زودتر بدونی دلخوش نشی یوقت نشه بعد

اره ولی انشالله که بارداری برای منم دعا کن💖

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
حتما عزیزم ❤❤❤🌹 بتا زودتر نشون میده؟  یعنی اگه باشم فردا نشون میده؟

اره بتا خیلی دقیق تر از ادراره 

چون توی خون بیشتر مشخصه بارداری

خبرش رو بهم بده حتما🥰

عزیزم شما که سالمی چرا این قرص هارو میخوری!

از عوارضشون خبر داری!

ذخیره تخمدان رو به سرعت میاره پایین، باعث یائسگی زودرس و ناباروری در آینده میشه.

من خودم با اینکه تنبلی تخمدان دارم و سنم بالاست دکترم برام تجویز نکرد!!!!!!! 

گفت چند ماه طبیعی اقدام کن اگر بارداری نشدی اونوقت برات تجویز میکنم! چون ذخیره تخمدانت رو به شدت میاره پایین.

عزیزم شما که سالمی چرا این قرص هارو میخوری! از عوارضشون خبر داری! ذخیره تخمدان رو به سرعت میاره پا ...

نه اطلاعی درباره کم شدن ذخیره تخمدان نداشتم

دیگه استفاده نمیکنم

ایشالا شما هم طبیعی باردار بشی عزیرم🌹