2777
2789
عنوان

کیابیماری شقاق داشتن خوب شدن کمک

120 بازدید | 17 پست

سلام 

من هفت ماهه زایمان کردم دچارشقاق شدم یعنی تواین هفت ماهه هرروز درد زایمان روکشیدم...یبوست هم اگه داروی شیمیایی بخورم یکم رفع میشه اگه ب حال خودم باشم نه تغذیه هم هرجوری رعایت کردم نشد دیگه افسرده گی رفتم بااین درد نه میتونم بیرون برم نه حتی ب کارهای خونم برسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چهل روز صبح ناشتا خاکشیر با آب ولرم بخور ..روغن مصرفی فقط زیتون مصرف کن ...سالاد کاهو با روغن زیتون زیاد ...گلابی انجیر زیاد بخور ...آب زیاد بخور ...تنقلات و قند نشاسته کم کن ..

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

صبح خاکشیر با آب ولرم بخور،نوشابه و قندیجات ،کیک وشیرینی ،ماکارونی و...  حذف کن

سبزیجات زیاد بخور ،اسفناج و تره بیشتر بخور

روزی ۱۲ لیوان آب ولرم بخور

برای درد به مدت ۱۰ روز پماد هموروئید استفاده کن 

اگه بعد دو هفته خوب نشدی و بیرون زدگی داشتی متاسفانه باید عمل کنی

با اطمینان بهت میگم ولی خوب شدی واسم دعا کن، ببین دارویی که برای یه مدل یبوست درمانه ممکنه واسه یه مدل دیگه سم باشه، خاکشیر و آب ولرم  و انجیر و هر کوفت دیگه رو بریز دور، اول باید بفهمی مزاجت چیه و اصلاح مزاج کنی، تنها راه نجاتت اصلاح مزاجه، دکتر طب سنتی لازم داری، یکم زمان بزار بهت اطمینان میدم نتیجه میگیری

با اطمینان بهت میگم ولی خوب شدی واسم دعا کن، ببین دارویی که برای یه مدل یبوست درمانه ممکنه واسه یه م ...

اینا هم تاثیری نمیکنه خاکشیر الو همه راه هاشورفتم بیرون زدگی افتضاح .دکترطب سنتی هم نمی شناسم