2777
2789

با خانوادم لجبازی میکنم چون قهرم درس نمیخونم حالم خیلی بده من درس و دوس دارم الانم باید بخونم چون کلی عقب افتادم و هدفمم اینه که دانشگاه خوب یه جا دیگه قبول شم که مجبور نباشم با خانوادم زندگی کنم 

از یه ور pms دارم و افسردگی دارم دیوونه میشم 3 هفتس از صبح تا شب خواب و گوشی و گریه شده چرخه زندگی من شب 4 صبح میخوابم تا 3 ظهر همشم گریه و حال بد 

دلم میخواد برم بیرون دلم حال خوب میخواد ولی تنهایی نمیتونم برم بیرون 

هیچ انگیزه ای ندارم و حالم بده کمکم کنید خسته شدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Pms   دارو داره

من با طب سنتی تحت نظر خانم دکتر درمان شدم دمنوش و ...

هر ازگاهی بیاا دوباره دمنوش میخورم

غلبه سودا و ... 

ورزش کن اصلاح تغذیه انجام بده شاید مشکل جسمی باعث این حالتت شده

شاید نباز به دارو داری

تعادل شیمیایی مغز بهم خورده

کنارش طبیعت گردی روزانه

پیاده روی روزانه

کتاب ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد قشنگه بخون

باشگاهی برو که بپر بپر باشه سروتونین بالا بره

عضو کر گروهی شو بزور کلاس زبان یا خیاطی برو نمیدونم یکاری بزور انجام بده تمومش کن 

مثلا مدرک خطاطی  .. ی چی ک شاید خیلی هم علاقت نیس فقط میخای ساختار مغز رو مسنجم کنی

خلاصه مثل ی جنگجو زخمی ته دره عمیق افتادی پاشو خودتو ترمیم کن اوایل لک و لک راه میری تا جون بگیری و بدویی و به جاهای خوب  برسی

کار کن و مرتب مشاوره برو

شاید کارت حقوق بالایی نداشته باشه ولی مخارج مشاور در بیاد

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت