2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 38 پست
من انقد حالم بد بود هر ۴ ساعت دمیترون و ۲ تا قرص دیگه میخوردم هر یک روز درمیونم آمپول میزدم 

وای چقدر بد

من اینجوری بودم که چیزی نتونم بخورم و حالت تهوع

بعد سه ماه خوب شدم

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا تقریبا ۵ ماهگی اینجوری بودم 

شصت درصد بارداری حالت بد بوده الهی🥺

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
وای چقدر بد من اینجوری بودم که چیزی نتونم بخورم و حالت تهوع بعد سه ماه خوب شدم

عزیزم من الان کلا هر چیزی که پخته باشه ازش بدم میاد. میوه اینا میتونم یکم بخورم یا مثلا مغز بادومو پسته گردو_خشکبار انجیرو برگه زردالو اینا_دوغم خیلی خوبه فقطم دوغ محلی گرینه دوس دارم یعنی هر وقت تهوعم زیاده میریزم تو لیوان چند تا تیکه یخ میندازم توش میخورم اصلا حال دلمو خوب میکنه.در کل چیزای گرم حس میکنم حالمو بد میکنه چیزای سرد بهتره انگار.حالا میخوای برا خواهرشوهرت دوغم ی امتحان کن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

گوشت کبابی دوست نداره؟ روی تابه هایی به اسم ساج با شعله کم روی گاز اشپزخونه کباب کنه بخوره، ولی لامصب ویار درمان نداره، سعی کنه اب بدنش فقط کم نشه! جرعه جرعه اب بخوره

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اره واقعا سختم بود انشالله ک هیشکی تو بارداری اذیت نشه

من تا ۷ ماهگی با شکم گنده بالا می اوردم و البته در تخر یه بچه کم ورن دنیا اوردم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
گوشت کبابی دوست نداره؟ روی تابه هایی به اسم ساج با شعله کم روی گاز اشپزخونه کباب کنه بخوره، ولی لامص ...

نمیدونم والا نپرسیدم ازش میپرسم ممنونم❤️😘