2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 38 پست
هر چی از بیرون بیاد بهش می چسبه،من ویار نداشتم و خودم غذا درست میکردم ولی یه بار خاله ام برام دلمه ب ...

قربونش بشم چشم خودم براش درست میکنم همه چی

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچی خوبم نکرد تا اخر حاملگیم

باید پیدا کنه چی براش خوب نیست

مثلا من بوی شوینده ها و ادکلن ها حالمو بدتر میکرد

بعد غذا ابلیموی طبیعی تو اب حل میکردم میخوردم یا لیموترش بو میکردم یکم تحملم بیشتر میشد

غذاهای چرب و ادویه دار و تند و سرخ شده بهم نمیساخت

همینارو یادمه عزیزم

ایشالا سه دوازده هفته به بعد حالش بهتر بشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من قسمتم نبوده بارداری تجربه کنم اما میگن نان خشک هم برای ویار خوبه

مرسی عزیزم

ایشالا به زودی مامان بشی

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
ببین چی حالشو خوب میکنه همونو درست کن چون هرکسی از ی چیزی خوشش میاد

چشم عزیزم

منم هیچی خوبم نکرد تا اخر حاملگیم باید پیدا کنه چی براش خوب نیست مثلا من بوی شوینده ها و ادکلن ها ...

ممنونم عزیزم

من تو حاملگی یه نایلون لیمو ترش میزاشتم جلوم بو میکردم موقع تهوع 

تهوع میرفت

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
گوشت کبوتر میگن خوبه 

خدایی این سخته از کجا پیدا کنم😂😂

من خیلی شدید و حاد بود دمیترون روزی سه تا می‌خوردم 

یبوست نمیشدی؟؟؟

منم مث خودت بودم ولی دمیترون فقط جلوی بالا اوردنم رو میگرفت وگرنه ببخشید اوق زدن و تهوع پرقدرت ادامه داشت

تازه یبوست هم میگرفتم باهاش

دیگه نخوردم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من تو حاملگی یه نایلون لیمو ترش میزاشتم جلوم بو میکردم موقع تهوع  تهوع میرفت

چه جالب ممنونم عزیزم

غذای خشک بخوره یعنی مایع نباشه جلوی ویار رو میگیره

مرسی عزیزم

یبوست نمیشدی؟؟؟ منم مث خودت بودم ولی دمیترون فقط جلوی بالا اوردنم رو میگرفت وگرنه ببخشید اوق زدن و ...

من فیبر زیاد استفاده میکردم چون پروتئین و کربوهیدرات حالم رو بد میکرد