kim_jiso2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 49 عنوان ....۷۰۰🖤♥️ 73 بازدید | 4 پست @دخترshaheپریونم عزیز دلم دیانا مشکل قلبی داره تو چرا بحثو کش دادی؟ منم اعصاب ندارم و دنبال یه بهونه واسه خود کشیم کاربری مونم یکی نیس دوست صمیمی م هست دوست ندارم اسیبی بهش برسه اگه تو بزرگی ببخش ......من تعلیق شم ولی اون تعلیق نشههمین...... 1402/05/22 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترshaheپریونم عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 2786 وقتی تاپیک قفل بشه ینی داستان تموم شده چرا انقد کودکانه رفتار میکنید تاپیک میزنید و کشش میدید؟ کسی که بی ادبی کنه جاش تو سایت نیس حقش بود بهش تذکر بدم ایشون میتونس ریپلای نکنه من اصلا با اون حرف نزدم بعد با ریپلای پشت سر هم و بی ادبی و... بگذریم لطفا ادامه ندید چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20
kim_jiso2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 49 وقتی تاپیک قفل بشه ینی داستان تموم شده چرا انقد کودکانه رفتار میکنید تاپیک میزنید و کشش میدید ... ممنون موفق باشید
عسل_هسدم عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 3341 كچه صگ چرا لغو زدى هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))