2777
2789

من خودمم چپ دستم.

وقتی می خوام کنار شوهرم بشینم تو یه بشقاب شام بخورم اذیت میشم  یا موقع مدرسه رونیمکت وقتی سه نفره می نشستیم خیلی اذیت می شدم ،یا دوران بچگیم وقتی چاقو یا قیچی دستم میگیرفتم  مامان وبابام فکر میکردن نمی تونم به اندازه راست دستها درست کارو انجام بدم ازم میگرفتنش و...

شمام از مزایا ومعایبش بگین.

مرسى گلم،خيلى خوبه راضيم😉😁💕

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و پسرم و شوهرم چپ دستیم خواهرم هم چپ دسته

فقط دخترم راست دسته😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مرسی

مام چپ دستیم ولی تو غذا خوردن با کسی که کنارمه مشکلی ندارما

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

شوهرم و مادرشوهرم چپ دستن

بعد هی میرن چای میریزن کتری و  قوری رو چپکی میذارن رو گاز😂😂😂😂

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

هرچی دارم میتلاشم به عنوان روز دست چپا از بابام پونصد بگیرم داره بهم نمیده اه😳😳😳

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
شوهرم و مادرشوهرم چپ دستن بعد هی میرن چای میریزن کتری و  قوری رو چپکی میذارن رو گاز😂😂😂😂

اره ولی این مشکلو منم دارم هعی بهم میگن چتع اینطوری میذاری 😳