2777
2789

بنظرم دختر.چون خودم دخترم و بیشتر درکش میکنم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردوش خوبن من دوست دارم اولی دختر باش😁خاهرزادم انقد عشق و گوگولیه عاشق این شدم خودمم یه دختر داشته ...

انشاالله 

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

دختر. شاید خیلی ها با نظرم مخالف باشن ولی حقیقت اینکه تو جامعه امروزی پسر واقعا دردسره ، دوران بلوغ و جوننیشون آدمو پیر میکنه .تا بخوان آدم بش و سرشون به راه بشه اعصاب و آرامش برات نمیزارن

دختر خوب نیس اصلا 

یه بدبختی میشه مثل خودم 🥀

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

واییییی چه نظرهای قشنگی دادین 

من بیشتر میگن پسر به درد میخوره چرا نمیدونم ولی شما اینقدر قشنگ حرف. زدین حال دلم خوب شد خیلی ها اطرافم میگن بچه اول پسر خوبه افکارمو به هم ریختن

بنظرم فرزندصالح بهتره قبلنامیگفتن دختردلسوزه مادروپدره ولی حالا دخترابعضی آزادی هاوبعضی چیزارومیخوان تجربه کنن که توفرهنگ خیلیامون نمیگنجه واین باعث درگیری پدرومادربادخترشده

دختر. شاید خیلی ها با نظرم مخالف باشن ولی حقیقت اینکه تو جامعه امروزی  پسر واقعا دردسره ، دوران ...

اره اینم هست