2777
2789
عنوان

وای بیاین من یه چیزی فهمیدم

7700 بازدید | 23 پست

سلام خوبین من فهمیدم پدربزرگم یهودی بودین ووپدرشون ملاخانواده شون یهودی بودن وتغییردادن دینشون روامروزصحبت ازدین بودش وگفتن حیق پدربزرگ شماوباباشون دینشون روعوض کردن و.....اصلافک نمیکردم .

باخودم میگم شایداگردینمون بهایی بودش شایدخیلی قرق میکرد و..

همه همینیم تو ایران هیچ کس مسلمان نبوده از یه جایی به بعد مسلمان شدن 

حتی هنوز آثار مخروبه آتشکده اطرف شهرمون هسش

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعموی پدربزرگم اسمش روی بودش همیشه برام سوال بودش چرااسمش روحیه البتهدمن خیلی بچه بودم فوت کردن ولی خونشون میومدیم ومیرفتیم تغریبا۱۸ساله پیش ۶سالم بودش خونه شون مگیفتم این چه اسمیه داره روحی یااون زمان دوتاسگاکوتاه داشتن واینا که خیلی مرسوم نبودش سگ توخونه نگه داشتن ومیفتیم نجسته

@نی_نی_یار_3    

شما خودت فال. میگیری ممنوع نیست اومدی اینجا  نی نی یار تگ میکنی🙄🙄 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔