2777
2789
عنوان

فرزند سوم بیاااین🙏🏻

2286 بازدید | 49 پست

بنظرتون تو این زمونه آوردن فرزند درسته یا اشتباه؟؟ 

دختر و پسر دارم 10و ۸ساله 

همسرم دوست داره ی پسر دیگه داشته باشه بچه هامم گریه میکنند برای بچه از طرفی مادرم مخالفه میگه سخته زمونه نمیپسنده همین دوتا کافیه و خودتو پیر نکن برای بچه

بنظرتون چکار کنم که پشیمون نشم؟؟! 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط هیچکس مثل هم نیست

حتی شما و مادرت،به خودت و خانوادت فکر کن،ببین ظرفیت و تواناییش رو دارین،از همه نظر

مالی ،روح و روان،تربیتی،شرایط بچه هات و خودت و همسرت

خیلیا رو میشناسم تو ی بچه موندن ،خیلیا هم دیدم ۴ تا بچه رو به بهترین شکل تربیت کردن و تحویل جامعه دادن

الهی ک خدا بده بهمون هر آنچه ک صلاحمونه 🥰

وضع مالیتون ورابطه عاطفی باهمسر بچه هاتون چطوره؟

اگه وضع مالی عالی در حداینکه پرستار بیارین برای بچه ها ک به سه تاشون خوب رسیدگی بشه و برای تک تک کلاساشثن سرویس و ازاین قبیل و رابطه عاطفی خوبی دارین بیار درغیراینصورت خداهم دخترشو بهت داده هم پسرشو وشکر کن واونارو به ثمر برسون

خودت شرایط بسنج، ببین توانایی بزرگ کردن سه بچه داری  با همسرت به توافق برس  چیکار حرف ما ...

همسرم میگه میخوایم بچه هامون گناه دارن بزرگ میشن کسیو ندارن

شرایطشو گاهی دارم گاهی نه موندم تو دوراهی 

این دوتابرات کافیه گلم بچه های این دوروزمونه رونمیشه مثله قدیم روش کنترل داشت خیلی سرزبون داروپرتوقع هستن من خودمم دوتاپسردارم دخترم دوس داشتم که داشته باشم ولی ازخیرش گذشتم

شرایط هیچکس مثل هم نیست حتی شما و مادرت،به خودت و خانوادت فکر کن،ببین ظرفیت و تواناییش رو دارین،از ...

شرایطشو دارم تقریباً 

ولی میترسم انگار

یعنی دوتا کافیه؟ 

بله 

تازه عاقل شدن راحت شدی 

حالا میخوای ونگ ونگ جدید بیاری  

بعدم الان هزار جور بچه هات کار دارن ک تو باید هماهنگ کنی ببری بیاری،حالا ی بچه کوچیک بیاد کلا دست و پات رو میبنده

بچه هات متوجه نیستن دختر منم گریه میکنه، ولی دو روز دیگه همینا آنقدر توقع دارن ک از پسش برنمیای، مگه ...

اخه همسرمم میخواد فقط بچه ها نیست 

اگه شرایطت اوکی هست چرا که نه. البته بستگی به تربیتتون هم داره که بتونید از پس تربیت بر بیاید یا نه. 

الان خیلی خانواده ها خواهر برادرا با هم اختلاف دارن همش برمیگرده به فرق گذاشتن ها و تربیت های نادرست.

اما مثلا ما خودمون سه تاخواهریم همش میگیم کاش بیشتر بودیم و دلم برای پسرم میسوزه که تک فرزنده. چون ما شرایط فرزند دوم را نداریم

الهی به امید خودت...