2777
2789
عنوان

کسی راه حل برای ریزش مو سراغ نداره

169 بازدید | 20 پست

اعصاب نمونده برام دارم کچل میشم موهام میریزه یه دکتر میگه ارثی اگر ارثی مگه نه باید از سن بلوغ شروع بشه مال از وقتی بچه شیردادم ریزش گرفت الان نه ماهه یک ماهه شیردهی قطع کردم قرص آهن میخورم خودم کم خونی دارم مینور اما هیچوقت ریزش مو نداشتم هیرویت میخورم الان هم پرفکتیل میخورم کلسیم میخورم ماهی یه د سه میزنم هر دو هفته یه نوروبیون میزنم تغذیه ام هم درست کردم اصلا روغن کارخونه ای نمیخورم کنجد میخورم غذاهای رژیمی پروتینی میخورم میوه میخورم هله هوله نمی‌خورم پریودیم هم منظم یه دکتر دیگه میگه مکمل بخور خو من میخورم  دیگه دارم دیونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ هفته  امپول بیوتین و بپانتن بزن بعد ۶ هفته دو هفته ای یبار 

قرص هیرویت و ...پلانتیوم بگیر

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
پرولاکتین من قبل شیردهی حتی از مجردی بالا بود به دکتر گفتم گفت ربطی نداره 

چرا ربط داره ،من چندین ساله در حال تحقیقم و ریزش موهامم زیاده ،خواهرم شرایط شمارو داشت اصبا جلوی موش مو نداشت الان بچش یه سالش شده و موهاش خیلی بهتر شده ،خودم مجردم و پرولاکتینمو آوردم پایین الانم قرص جوشان منیزیم مصرف میکنم یه ذره بهتره البته اسپرونولاکتون هم میخورم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

چرا ربط داره ،من چندین ساله در حال تحقیقم و ریزش موهامم زیاده ،خواهرم شرایط شمارو داشت اصبا جلوی موش ...

من شروع ریزش موهام دقیقا زمانی بود که بچم یازده ماهش بود و فقط شیرخودم بهش میدادم تا همین الان که نوزده ماهش ادامه داره و یک ماهه که دیگه بخاطر وضعیت موهام بهش شیر نمیدم اما درست نشده من حتی آب پیاز و رزماری هم زدم دو سه ماه یکم بهتر شد اما روزی صدتا میریزه اونقدر جاش در نیومده چون دیگه فرق سرم پیداس بین موهام فاصله افتاده منیزیم تاثیر داره تو ریزش ؟؟؟؟ من مولتی ویتامین میخورم تمام گروهای ب مصرف میکنم 

من شروع ریزش موهام دقیقا زمانی بود که بچم یازده ماهش بود و فقط شیرخودم بهش میدادم تا همین الان که نو ...

برای من تاثیر داشته واقعا ولی چون شما شرایتطتون با من فرق داره با دکتر مشورت کن ،یه آزمایش کلی بده فریتین ،تیرویید ،t3.t4 ویتامین د۳ ،کلسیم .منیزیم رو چک کن بعد دارو مصرف کن 

الهی مرا آن ده که آن به ...