2777
2789
عنوان

کجای قرآن گفته خودا..یی حرامه؟

8485 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

امیدوارم تاپیک رو نترکونید و باهم منطقی صحبت کنیم

یه سوال داشتم کجای قرآن دقیقا گفته خودارضایی حرامه؟ 

من دیدم در مورد زنا، تجاوز، لواط، ارتباط با نامحرم و... گفته ولی در مورد خودارضایی چیزی نیست یا حداقل من ندیدم

یا احادیثی که هست و گفتن حرامه ، چرا حرامه؟

الان منی که نمیخوام به گناه الوده بشم و منتظر ازدواج بمونم تا اون موقع باید چیکار کنم؟

ببینید هرچقدر ادم از هرچیز مبتذلی دوری کنه، هرچقدر گرمیجات نخوره، هرچقدر خودش رو کنترل کنه، هرچقدر هم نماز بخونه و.... 

بازم این نیاز هست و از بین نمیره 

شما عزیزانی که این مسیر رو گدروندید تا ازدواج کردین 

میشه بگید باید چیکار کرد؟ 

و من در بین تمام نداشته هایم تنها خدا را دارم 🌺

خب عزیزم قرآن کلیات رو میگه جزییات توی سیره و احادیث پیامبر و ائمه مطرح میشن 

مثلا تو قران میگه نماز بخون ولی نگفته چجوری 

چجوریش رو سیره پیامبر گفته

در مورد خو د ارضایی من حدیث دیدم از پیامبر که میگن کسی که خو د ارضایی می‌کنه انگتر  باخودش ازدواج کنه ازش بیزارم گناه کبیره است  این جور احادیث زیادن

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

به نظر من برای متاهل ها هم خیلی سختی  میتونه باشه. مردهای سرد، زنهای سرد. مرد خیانتکار، زن خیانتکار، طلاق، طلاق عاطفی، اذیت و دخالت دیگران، حاملگی، زایمان، نازایی. تو هر دوره از زندگیت میتونه چیزهایی که بر وفق مراد نباشه اتفاق بیفته

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم قرآن کلیات رو میگه جزییات توی سیره و احادیث پیامبر و ائمه مطرح میشن  مثلا تو قران میگ ...

ممنون از توضیحاتتون عزیزم 

ولی واقعا کنترل این نیاز سخته 

من الان ۲۳ سالمه و تا ازدواج کنم چطوری باید این نیازو رفع کنم؟

واقعا نمیدونم چیکاررکنم 

زیر فشار دارم له میشم اما خودمو هی کنترل میکنم 

به نظر من برای متاهل ها هم خیلی سختی  میتونه باشه. مردهای سرد، زنهای سرد. مرد خیانتکار، زن خیان ...

بله کاملا درسته متاسفانه 

کاش راهی هم واسه رفع این نیاز بود

عزیزم در قرآن اصلا گفته نشده نماز صبح دو رکعته و مغرب سه رکعته یا ظهر و عشا چهار رکعته  هیچ جای قرآن هم نگفته  نماز  یدونه رکوع داره و دوتا سجده هیچ جای قرآن هم نگفته سگ نجسه همه چیز رو که در قرآن گفته نشده خیلی چیزها سنت پیامبر و رفتار پیامبر و تجربه خود پیامبر به دین اضافه اش کرده 

عزیزم در قرآن اصلا گفته نشده نماز صبح دو رکعته و مغرب سه رکعته یا ظهر و عشا چهار رکعته  هیچ جای ...

بله درسته 

ولی پیامبر فکری به حال ما مجردها که فعلا شرایط ازدواج داریم نکردن؟ 

راهی نداره که وارد گناه نشیم؟

خیلی سخته تحمل این دوره

ممنون از توضیحاتتون عزیزم  ولی واقعا کنترل این نیاز سخته  من الان ۲۳ سالمه و تا ازدواج ک ...

بله قطعا سخته 

راهکاری که خود قرآن میده عفاف پیشه کردن هست و همزمان تلاش برای تشکیل زندگی سخت نگرفتن تو امور ازدواج 

ولی سختیش که درست میگی ولی می ارزه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
بله درسته  ولی پیامبر فکری به حال ما مجردها که فعلا شرایط ازدواج داریم نکردن؟  راهی ندار ...

ولیستعفف الذین لا یجدون نکاحا حتی یغنیهم الله من فضله پس کسانی که دسترسی به ازذواج ندارند عفاف پیشه کنند تا خداوند رحمش بیاید و به واسطه فضل خود آنان را بی نیاز کند و بختشان را باز کند  گلم شروع کن قرآن حفظ کن  با لذت ترین کار تو دنیاست

بله کاملا درسته متاسفانه  کاش راهی هم واسه رفع این نیاز بود

به نظرم خودمون سختش کردیم. اصلا سخت نبوده. واقعا از وقتی این مدل عروسی‌های اشرافی اومد کار خراب شد. مثلا مسلمونیم، اما از همه کشورها سختگیری بیشتری داریم برا ازدواج. سرویس طلا، خونه، ماشین، پسند مادرشوهر، پسند خواهرشوهر، شغل فلان، دخالت‌ها و... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ولیستعفف الذین لا یجدون نکاحا حتی یغنیهم الله من فضله پس کسانی که دسترسی به ازذواج ندارند عفاف پیشه ...

ممنون عزیزم ❤🌹

حتما 

به نظرم خودمون سختش کردیم. اصلا سخت نبوده. واقعا از وقتی این مدل عروسی‌های اشرافی اومد کار خراب شد. ...

دقیقا ازدواج خیلی سخت شده 

در کنار سختی هایی که خودمون ایجاد کردیم 

تامین یه زندگی ساده هم واقعا سخته و باعث شده این طوری بشه

وگرنه کی دوست داره ازدواج نکنه

سلام گلم اول ک قرآن یک آیه داره ک خداوند می فرماید هرکس غیر از ازدواج غریزه جسی خود را ارضا کند از گناهکاران است یعنی فرقی نمی کن شما خودارضایی کنی یا زنا همش حرام و گناه 

در ضمن انسان متاهل هم‌گاهی ب دلایلی نمی تونه از نظر جنسی ارضا بشه این دلیل نمیشه ک کار حرام و گناه انجام بده  و در آخرمن می دونم چقدر حفظ خودمون از گناه سخت ولی مطمئن باشید حتمایک راه حلی براش نی تونید پیدا کنید

سلام گلم اول ک قرآن یک آیه داره ک خداوند می فرماید هرکس غیر از ازدواج غریزه جسی خود را ارضا کند از گ ...

ممنون از راهنماییتون و پاسخ گوییتون عزیزم 🌹❤

انشاالله بتونم راهی پیدا کنم چون واقعا سخته