2777
2789
عنوان

بچهای کنکور انسانی بیاید

66 بازدید | 10 پست

بچها من تراز کل سوابقم شده ۵۷۰۰ تراز اختصاصیمم شده ۵۰۰۰ 

منطقه دو هستم خواهشا اگه تجربه ای دارید بگید بنظرتون رتبم حدودا چند میاد 

۱۳ هزار میاد؟؟؟

تا چه رتبه ای میتونم سراسری بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم برا قبولی تو نظام تا چ حد مهمه رتبه اگه با کنکور بخای بری

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
دوست من پدرش نظامیه راحت داره میره کنکورشم نخونده بود 

خخ پارتی دارن خاهر. من عموم پلیسه  . 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
هی میدونم .. گند زدم .. رتبه منظورته؟

رتبت واقعا نمیدونم چند بشه حدودی..اما ملی شاید بیاری رشته های مث مدیریت و اینا..

حالا باید منتظر کارنامه اصلی باشیم ببینیم چجوریه امسال ...

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خب پس احتمالا توام بتونی بری 

بدون کنکورم داره ولی افسری فقط با کنکوره