2777
2789

خواهش میکنم راهنماییم کنید

من 3 ماهه ک تو اقدامم ولی فقط زمان هایی ک تخمین میزدم تخمک گذاری اتفاق میوفته رابطه داشتیم

ماه قبل 10 روز پریود شدم ولی با حجم کم

این ماه 5 روز عقب افتاده و روز سومی ک عقب افتاده بود بی بی زدم منفی بود

علائم هم خیلی خوابم میاد فقط خوابم و کمرم افتضاح درد میکنه و کشاله ران سمت راستم دو روزه درد میکنه و همینطور 10 روزه خیلی نفخ میکنم یعنی به حدی ک اصلا خودم باورم نمیشه و دلم خیلی صدا میده همش انگار آب میره بالا پایین

ماه قبل سینه سمت چپم نوکش خیلی دردناک شده بود و درد میکرد نمیتونستم دست بزنم ولی این ماه دردی نداره

میترسم کیست باشه امروز وقت دکتر دارم میخوام برم ولی خیلی استرس دارم

ینی میشه منم مامان بشم؟🥹🙂

اخرین باری که سونو دادی کی بوده؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دکتر براتون آزمایش مینویسه

انشاله بارداری عزیزت 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ممکنه،چرا بی بی چک نمیزنی

دو روز پیش زدم منفی بود میترسم منفی باشه آخه میگن تا هفت روز عقب نیوفتادی بی بی نزن ولی من تو این 3 ماه همش کارم شده بی بی چک زدن

احتمال بارداری هست برو آزمایش  من باردارشدن تنها علامت درد س .ی نه بود که هیچوقت موقع پ نداشتم

منم تا حالا قبل از پریود درد سینه نداشتم ولی ماه قبل خیلی بد یکی از سینه هام درد میکرد