2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو🙄

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

لایک لطفا

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بگو گلم ۱۶۸ ام وزن ۷۳

خب عزیزم شما باید روزی ۱۴۶۰ کالری مصرف کنی سعی کن کمتر از ۱۴۶۰ کالری مصرف کنی 

ناهار اگه برنج داری ۱۰ قاشق برنج بخور اگه خورشت داری بغلش ۳ قاشق بریز رو برنجت انقد بجووووو که خودش یه مایع بشه تو دهنت 

قبل شام و قبل ناهار حتما ۱ الی دو لیوان اب بخور 

یه بطری اب داشته باش توش و تخم شربتی بریز با اب هی بخور در روز 

بعد از ظهرا یک لیوان اب کرفس بخور بعد شروع کن ۵۰ تا طناب زدن ۵۰ تا پروانه دراز نشست سعی کن حلقه بزنی و صبحا حتما پیاده روی کنی یا با شگاه بری 

شامارو به هیچچچچچ عنوان حذف نکن شام کربوهیدارت سعی کن نخوری پروتئین بخور هرچیزی که پروتئین داره اگه غذات نونیه با دو کف دست نون خودتو سیر کن باقی غذاتو خالی بخور 

برای برنامه غذایی کامل تو تاپیک بعدیم مینویسم چیا مفیده چیا نیست موفق باشی 

من قدم ۱۶۴

وزنم ۶۲

میخوام بشم ۵۸

خب عزیزم شما باید روزی ۱۴۶۰ کالری مصرف کنی سعی کن کمتر از ۱۴۶۰ کالری مصرف کنی  ناهار اگه برنج ...

ممنونم لطف کردی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️