2777
2789
عنوان

تصور شما از همچین دختری چیه

86 بازدید | 8 پست

خودم نیستم من ازدواج کردم

دختر و پسری ۶ ساله همو میخوان ولی یکساله باهم دوست شدن و تو رابطه ان 

و پسره خیلی عاشق تره و در مورد رابطش به کل فامیل گفته ولی به خاطر شرایط درسی دختره جلو نمیاد البته شرایط اقتصادی هم ثبات لازم رو نداره

خانواده دختره تعصبی و حساسن 

به خاطر همین وقتی دختره رفته مشهد مسافرت پسره هم میره خونه دختر خالش که مشهده

دختره به بهانه حرم شب رو میپیچونه و چون تو پارک ممکن بوده کسی گیر بده به اصرار پسره و اصرار صاحب خونه ساعت ۱۲ شب میرن خونه دختر خاله پسره تو اتاق تا اذان صبح

شما بودین در مورد همچین دختری چه فکری میکردین؟

عاشق یا هرزه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش حس خوبی نمیگرفتم اگ‌ جای دختر یودم

ب بهانه امام رضا ادم بره پیش رفش🥲

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

خیلی کلمه زشتی به کار بردین !

اون فقط یه دختره که خانوادش خیلی محدودش کردن و به خاطر همین بلد نیست چطور رابطه رو جلو ببره و فکر میکنم که پسره هم یکم گولش زده 

و اگه تو یه خانواده سالم بود از همون اول آروم و اصولی پیش میرفتن.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خیلی کلمه زشتی به کار بردین ! اون فقط یه دختره که خانوادش خیلی محدودش کردن و به خاطر همین بلد نیست ...

منم کلمه زشت به کار بردم😶

ولی متاسفانه اینطور فکر میکنم حالا چه درست چه غلط😑

{ خانم هستم }
منم کلمه زشت به کار بردم😶 ولی متاسفانه اینطور فکر میکنم حالا چه درست چه غلط😑

من ناراحت میشم به همجنسمون که تازه جاش هم نبودیم همچین حرفی بزنیم😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
من ناراحت میشم به همجنسمون که تازه جاش هم نبودیم همچین حرفی بزنیم😅

درست میگی عزیزم

ولی واقعا به دختری که به هر دلیلی بره خونه پسر حس خیلی بدی دارم

اون دختر در وهله اول خودشو سبک و بی حرمت کرده

تلم باز نمیشه عزیزم پیاماتو دیدم ولی تل و اینستام باز نمیشن که جواب بدم حافظه گوشیم پر شده خالی هم نمیشه برنامه های سنگین رو باز نمیکنه میگه حافظه پره

باید حتما برم گوشی جدید بگیرم😑

{ خانم هستم }