2777
2789
عنوان

تصور شما از همچین دختری چیه

89 بازدید | 13 پست

خودم نیستم من ازدواج کردم

دختر و پسری ۶ ساله همو میخوان ولی یکساله باهم دوست شدن و تو رابطه ان 

و پسره خیلی عاشق تره و در مورد رابطش به کل فامیل گفته ولی به خاطر شرایط درسی دختره جلو نمیاد البته شرایط اقتصادی هم ثبات لازم رو نداره

خانواده دختره تعصبی و حساسن 

به خاطر همین وقتی دختره رفته مشهد مسافرت پسره هم میره خونه دختر خالش که مشهده

دختره به بهانه حرم شب رو میپیچونه و چون تو پارک ممکن بوده کسی گیر بده به اصرار پسره و اصرار صاحب خونه ساعت ۱۲ شب میرن خونه دختر خاله پسره تو اتاق تا اذان صبح

شما بودین در مورد همچین دختری چه فکری میکردین؟

عاشق یا هرزه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه لزومی واقعا داره این کار😐

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

در مورد دختر که چون عاشق رفته با پسره 

و اما اقا پسر محترم یک عدد بی غیرت که نتونسته جلو هوس خودشو بگیره تا دختر و بگیره و بعد 

قبل انگ زدن به دخترا پسرای خودتون و جمع کتید که بدونن ناموس مردم هم عین ناموس خودشون هست 

حاجی ماهرچیم  فرق نکنیم بازم ایرانیم اینا اگر چی بشه ازدواجم بکنن دخترخاله پسر میگه همیشه خب براش پس ذهنش میمونه دیگه اومدخونم نه محرم نه ما رفتیم خودش وخانوادش رو ببینیم همینطور اومد

الان هرزه نمیشه گفت خب ولی دیگه خیلی متمدن نمیشینن سه ساعت وخوردع ای صحبت کنن که 

یه ساعت تو اتاق بودن یه ساعت تو هال یه ساعت و خوره ای هم تو مسیر پیاده روی

میگه وقتی خواستیم بریم منو برسونه حرم شوهر دخترخالش گفته شبو بمون صبح برو دختر خاله هم به شوخی گفته شناسنامه همرات نیس بمونی فردا عقدتون کنیم این بچه خیالش راحت بشه

میگفت خیلی چیز عادیی بوده براشون و پسره هم گفته اونا فکر بدی نمیکنن درک میکنن نگران نباش ولی دوستم خیلی ناراحته

ترسیدن تو پارک بشینن کسی گیر بده

هر کسی نظر شخصی خودشو داره ولی خب بنظرم هر چقدر عاشق باشم لزومی نداره اصلا جلوه زشتی داره تو فرهنگ ما من اصلا نمی‌پسندم اینکارو 

حالا یه روز برن بیرون پارکی جایی اره ولی آخه شب اونم با این اوصاف 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
پس لطفا نگو در مورد دختره چی فکر میکنین  خودت اسم هرزه گذاشتی رو دختر مردم

من از دید بقیه پرسیدم

دختره هم دوست صمیمی خودمه اصلا بدشو نمیخوام

امروز باهام درد و دل کرد

اتفاقا دیشب یه اتفاق بدم براش افتاده بود استرسم داشت خجالتی هم بود گفت اصلا حرف نزدم یه ساعتی که تو هال نشسته بودیم حرف نزدم الان میترسم فکر کنن خودمو گرفتم

گفت به نظرت پیام بدم به دخترخالش و تشکر کنم و معذرت خواهی کنم که مزاحمشون شدم یا نه