2777
2789
عنوان

خانومایی که فرزندتان رو کانون قلم چی...

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 24 پست
راستشو بخوای من خیلی سال پیش برای سال کنکورم اونم فقط ازموناشو شرکت میکردم. خودم هم نمیخوندم اما خب ...

معدلش از پارسال هم ترم اولش هم ترم دومش بین 19/50 تا 19/60 بود بعضی از معلماش تدریسش برای دخترم یکم مبهمه خودشم آدمی نیس بشینه تمرین کنه همش آزمون بده مگه دم امتحان باشه میگه باید مجبور باشم برا همین میگه برم اونجا که همش بشینم بخونم تا بتونم آخر سال الف بیارم رشتمو 

این رتبه برترهام که عکسهاشون روی بیلبوردهای قلم چیه همش به دروغ حرفهای الکی میزنن.

اگه اضطراب و افسردگی و استرس داره یا دغدغه های فکری و چیزایی از این دست،

بفرستیش پیش روانشناس برای این چیزا خیلی بهتره

وقتی اینا درست بشه خود به خود تاثیر مثبتش رو هم روی درسهاش میزاره . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رتبه برترهام که عکسهاشون روی بیلبوردهای قلم چیه همش به دروغ حرفهای الکی میزنن. اگه اضطراب و ...

نه برعکس تقریبا خونسرده ولی قشنگ میفهمم امسال حساس تره از اول تابستون اصرار کرد کتابای نهمو از کسی برای بگیرم بشینه یکم بخونه 

معدلش از پارسال هم ترم اولش هم ترم دومش بین 19/50 تا 19/60 بود بعضی از معلماش تدریسش برای دخترم یکم ...

اگه برای درسهایی که داخلشون ضعیفه براش معلم خصوصی بگیری خیلی بهتره تا بفرستیش قلم چی.

بعدش ما هم میگفتیم بریم قلم چی دیگه رتبه برتر میشیم که نشدیم😂😁

اگه بحث مبهم بودنه درسه میتونی براش معلم خصوصی بگیری

اما اگه بحث اینه که بفرستیش و مجبور بشه به خوندن،

این فایده نداره . نمیخونه . بگو برو کتابخونه بخون.

بعدش همین الانم معدلش بالاس بهش بگو تو همین الانم معدل الفی و همین الان ارزشمندی و کافی هستی . معدل الفی که به بیست نیس.

احتمالا استرس و فشار روان زیادی داره تحمل میکنه و معلومه بچه عاقلی هم هس . بفرستش پیش یه مشاور

اگه برای درسهایی که داخلشون ضعیفه براش معلم خصوصی بگیری خیلی بهتره تا بفرستیش قلم چی. بعدش ما هم ...

بخدا دوستاش که نهم بودن اون روز گریه میکردن که 19/95 شده نتونسته بره تجربی فقط آخه شما فک کن بعد برا همین خیلی یهو میگن مامان اگه من نتونستم چی اگه یهو نشد چی چون میگفتن آزمون استانیای انسالشون خیلی سخت بوده 

بخدا دوستاش که نهم بودن اون روز گریه میکردن که 19/95 شده نتونسته بره تجربی فقط آخه شما فک کن بعد برا ...

اینو نمیدونم . قاعدتا کسی که ۱۹ میشه باید بتونه بره تجربی اما خب نمیدونم حساب و کتابشون و قانونشون چجوریه.

کسی که رفته تجربی توی اطرافتون بپرس با معدل چند رفته.

ولی خب اگه درسی براش ضعیفه ، معلم خصوصی بگیر.

یا بگو سرچ کن توی اینترنت شاید اون مبحثی که بلد نیستی توی اینترنت یا یوتیوب باشه آموزشش.

یا اگه تدریس همون خود معلم هاش رو قبول داره با معلمش صحبت کن خصوصی باهاش تمرین کنه