2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله کمرنگ ۱۲ روز بعداز تخمکگزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 44 پست
همون روز ک بیبی چکم منفی بود لزمایشم مثبت شد 😂

۴ هفته بودی 

بیبی چک ۷ هفته تا ۱۱ هفته رو نشون میده گلم بخاطر همینه 

بعضیا خب لقاح زودتر تشکیل میشه و خیلی بهتر نشون میده باشه؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز بعد موعدت باید بری بتا نشون میده گامل ،من خودم بی بی چکم سر دخترم منفی یود بیستا بی بی چک زدم تهش رفتم دکتر بتا دادم و سونوگرافی گفت هشت هفته باردارم از اونام که تست اذرارم نشون نمیده، الان دو شال و نه ماهشه دخترم

۴ هفته بودی  بیبی چک ۷ هفته تا ۱۱ هفته رو نشون میده گلم بخاطر همینه  بعضیا خب لقاح زودتر ...

درسته من اطلاع انچنانی نداشتم کلا 

ولی میگم یکم بعد ک هاله میندازه احتمال داره مثبت باشه با بتا مشخص میشه دگ

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
دوباره بیبی بگذار فردا صبح ناشتا.. بعد از 5 دقیقه ماکزیمم نتیجه رو نگاه کن. فقط اون معتبره نه بعد از ...

آخه شنیدم خیلیا با هاله بعد از چنددقیقه هم مثبت بودن 

خداکنه برا منم مثبت باشه چندروزه بی بی میزارم منفی همش

عزیزم ی چند روز بیخیال شو استرس نداشته باش انشالله هرچی صلاحته پیش میاد

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
درسته من اطلاع انچنانی نداشتم کلا  ولی میگم یکم بعد ک هاله میندازه احتمال داره مثبت باشه با بت ...

بستگی داره چقد هالش پر رنگ باشه اونو عکسش بفرستی تشخیص میدم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
ببین من هرچی بیبی زدم منفی بود بعد از نیم ساعت ی هاله خیلی کمرنگ میفتاد رفتم ازمایش دادم بتام ۶هزار ...

واسه اینکه برای یعضی خانومها تست قورباغه ای یا ادرار نون نمیده فقط خونشون نشون میده من هشت هفته فهمیدم باردارم تو سنوگرافی جنین بود چون یی بی چک نشون نمیداد اونم فقط خارجی میخریدم بازم نشون نمیداد

روز چندم hcg زدی؟ من ۴ روز قبل پری از دادم با بتا بالا مثبت بود.روز ۱۲ ام hcg زدم

روز ۱۴ سونو شدم هم تخمدان راست هم چپ فولی ۱۵ و ۱۷ داشتم که دکتر گفت تا روز تخمکگزاری  رشد میکنه  روز ۱۵ هم ۹شب دوتا hcg باهم زدم روز  ۱۷ هم تخمک آزاد شد چون درد داشتم فهمیدم  

ببین من هرچی بیبی زدم منفی بود بعد از نیم ساعت ی هاله خیلی کمرنگ میفتاد رفتم ازمایش دادم بتام ۶هزار ...

منم الان ۶ روزه که هروز بی بی گزاشتم مارک مدیکور و ویتاساین منفی شدن روژان دیروز منفی شد امروز هاله داشت