2777
2789
عنوان

قرص برای سندروم پیش از قائدگی

10042 بازدید | 15 پست

نمیخوام برم روانپزشک و نمیخوام قرص اعصاب بخورم. لطفا ی قرص گیاهی چیزی برای این سندروم معرفی کنید دیگه کم مونده بلایی سر خودم بیارم😤 قرص پریمنتا رو شنیده بودم نمیدونم خوبه یا ن

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم براهمین موضوع نوبت دکترزنان گرفتم انشالله یه راه حلی بده 

وای منم تو فکرش بودم گفتم برم اونجاام میگه برو روانپزشک، نمیخوام ب هیچ وجه داروی اعصاب بخورم حتی از نوع ضعیفش، اگ یادت بود بعداز برگشتت بهم بگو چی بهت گفته

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
برو یوگا

بچم کوچیکه وقتشو ندارم

وای منم تو فکرش بودم گفتم برم اونجاام میگه برو روانپزشک، نمیخوام ب هیچ وجه داروی اعصاب بخورم حتی از ...

باشه من براهفته بعدنوبت داده .اگه قرص بده اشکال نداره بهتراز اعصاب خوردیه

سندروم پیش از قاعدگی همون دل درد های شدیده ؟🥴

اونم هست ولی من بیشتر بخاطر اعصابم قرص میخوام، از ده روز قبلش افکار منفی دلشوره و اضطراب شدید ناامیدی خوابای وحشتناک دعواهای زیا‌ باهمه میاد سراغم، حتی یبار انقدر خل شدم نشستم ب شوهرم با گریه گفتم اگه تو بمیری و داداشات بچمو ازم بگیرن چیکار کنم، اونم سواستفاده کرد و هی داره تو حرفاش منو با خانوادش تهدید میکنه، فکر کن ۵ صبح همچین فکری زده بودب سرم ۲روز بعدش پریود شدم،حالا ضعف‌بدنی سرگیجه مدام کمر درد و زانو درد و حالت تهوع و ایناهمه ب کنار

باشه من براهفته بعدنوبت داده .اگه قرص بده اشکال نداره بهتراز اعصاب خوردیه

ن من خودم‌و میشناسم قرص بخورم بدجور معتادش میشم 

این سندرم بعد ۳۰سالگی خیلی خیلی شایع تر و وحشتناک تره و افرادی که درگیرش نیستن محاله بتونن درک کنند pmsدردای معمولی قبل پرید نیست بلکه یک درد وحشتناکه و من واقعا بخاطرش دارم نابود میشم دقیقا از روز۱۴شروع میشه و بیشتر ماهو درگیرم به همه جا میزنه حتی پاها خلق و خو که بماند دردهاش وحشتناکه و منم کای دکتر رفتم حتی مرکز تحقیقات pms اما راهی نداره فقط بگم که قرص گیاهی ویتاگنوس کمی بهترش میکنه اما کل ماه باید بخورید قرص آهن مداوم کم میکنه درد و اول و آخر اعصاب باید آروم باشه گل گاوزبون خیلی خوبه و قرص گل مغربی اونم هرروز.....در ضمن اون زمان که ورزش میکردم خیلی بهتر بودم خیلی

اونم هست ولی من بیشتر بخاطر اعصابم قرص میخوام، از ده روز قبلش افکار منفی دلشوره و اضطراب شدید ناامید ...

عزیزم من کارم حقوقیه با صراحت بهت میگم

یکی از والدین  کودک با دیگری است. بنابراین اگر  کند  بر عهده مادر خواهد بود و هیچ شخص دیگری حتی جد پدری یا همان پدربزرگ نمی تواند ادعایی در این زمینه داشته باشد. مگر آن که دادگاه اعطای  کودک به مادر را بر خلاف مصلحت او تشخیص دهد.

پس نگران نباش ،در ضمن عدم صلاحیت مادرم هرگز دادگاه رای نمیده مگر مادرای داغون و معتاد و اینا و شما هم حتما روان پزشک برو و یادت باشه که آدم سالم به روان پزشک مراجعه میکنه آدم بیمار نمیپذیره و بقیه روانی میکنه...بدن ما آسیب میبینه و نیاز به درمان داره گاهی روان ما هم مستثنی نیست پس برای داروهای اعصاب گارد نگیرید من سالهاست استفاده میکنم و درکنارش کار ودرس زیاد و بچه و همه چی هست...فقط به دکترت بگو دارویی که میده خوابت زیاد نکنه چاقت نکنه و وابسته شدید نشی مثلا من ده ساله آسنترا میخورم روزی ده ساعتم کار میکنم و مورد بعدی اگر همسرت و اطرافیانت علم و درک کافی ندارن نگو میری روان پزشک بگو دکتر زنان یا داخلی هرچی....

سلام به همه

برایpmsدکتر به من فلوکستین داد اما بعد مصرف چند ورق میل جنسیم و از دست دادم

و یه مامای کاربلد بهم آهن ،ویتامین ای و ایزومکس داد که خیلی برام خوب بود

۲هفته قبل عادت مصرف میکنم