با سلام کسایی هستن که بار اول قلب جنینشون تشکیل نشده.بار دوم قلبش تشکیل شده باشه .چیکار کردید که قلبش تشکیل شه ؟داروی خاصی خوردید؟تغذیه ی خاصی ؟آزمایشات خاصی انجام شد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ، از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مىطلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
تا هفته 9 صبر کن وای فای دور و برت نباشه گوشی و دور نگه دار از خودت انشالله تشک ...
زمانی که باردار بودم سر کار میرفتم تو محل کار یه مودم بود ک نزدیکم بود مودم وایفا همش استرسشو داشتم .آخرشم دیدم ک قلب بچه م تشکیل نشد . البته دکتر گفت به علت کروموزومی بوده.
زمانی که باردار بودم سر کار میرفتم تو محل کار یه مودم بود ک نزدیکم بود مودم وایفا همش استرسشو داشتم ...
نمیدونم یعنی بخاطر وایفای بود .خب مال اداره بود نمیشد خاموش کنن. حتی میخاستم میزمو عوض کنم وولی اصلا جایی نبود ک بشینم .سر همینم خیلی استرسکشیدم .بعدشم توی 8 هفته رفتم گفت قلب تشکیل نشده.بعدشم دو هفته بعد رفتم بازم خبری از قلب نبود و رشدش توی 6 هفته متوقف بود