اره ميشه وقتي ميرفتم سركار دوستاي صابكارم ميومدن محل كارم بعد حسابداراشونم ميوردن و جالبه حسابداراشون با مدرك ديپلم پشت ميز نشسته بودن و من اينطوري بودم ك وات د فاك من دارم ليسانسشو ميگيرم ولي هنوز كار حسابداري نكردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی خب اگر میخوای بری شرکت های خوب تو تهران و شهرهای بزرگ و رده های بالا ، بهتره تحصبلات دانشگاهی هم داشته باشی. یه آقایی تو همین نی نی سایت ، دانشجوی دکترای حسابداری بود و مدیر یه بخشی از شرکت گفت ماهی ۴۵ میلیون درامد دارم
دانشجوام ولی میخوام انصراف بدم شهریه رو دوبرابر کردن
اره لعنتی ها . شهریه دانشگاه ازاد که خیلی بالاعه . حتی شهریه دانشگاه شبانه هم هر ترم زیاد میکردن . ولی کاش انصراف ندی در کنارشم بری اموزشگاه کار با نرم افزار های حسابداری رو یاد بگیری. ولی خب اگر واقعا سختته برو یه اموزشگاه حسابداری ، یه چند میلیون خرج کن اما قشنگ مطمئن شو که خوب اموزش میدن .چون کار با نرم افزار مثل اکسل و .. واقعا واقعا مهمه تو حسابداری. یه شرکت یا فروشگاه کوچیک هم کار کنی در حد هفت هشت ده میلیون درامد داری . اون موقع پولاتو جمع کن دوباره برو دانشگاه . تا ارشد حسابداری بخون
اره لعنتی ها . شهریه دانشگاه ازاد که خیلی بالاعه . حتی شهریه دانشگاه شبانه هم هر ترم زیاد میکردن . و ...
ترم یکم همسرمم دانشجوعه بایه بچه مدرسه ای و یه حقوق کارمندی میدونی من بعد از ۱۵ سال دوری از تحصیل اومدم سراغ درس خیلیم درسم خوبه تو دانشگاه و دبیرستان معدلم۱۹ اما