2777
2789
عنوان

بنظرت زیادی حساس شدم یا توهم حای من بودی ناراحت میشدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 37 پست

وااای دقیقا مشکل من با این تفاوت که اصلا به شوهرمم نمیگن بیا .

فقط میگن خونه مامانت هست .ولی چهار روز دیگه بچه بیاد چنان بچمووووووون بچمووووووون میکنن انگار خودشون زاییدنش😒😒😒😒😒

نه عزیزم حساس شدی

خب پسرشه دلش کنگ میشه

ماهی یه بار خودش کمه چ برسه به اینکه یه ماهم برنامه رو بهم بریزید

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن جهنم که پسرشو فقط میخواد ببینه من بودم از خدا خواسته میرفتم خونه ی مادرم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
حالا بیا و بچه بزرگ کن 😫😫خدایی خودتون پسردار بشید چه انتظاری ازش دارید؟ مادر همسر و پدر همسر هم یه ...

ماهی یکبار میبینهمادرشو فک کننننن بعد اسی میگه ناراحت شدم 🤭🤭🤭یک ماه خیلی کمه

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم
ماهی یکبار میبینهمادرشو فک کننننن بعد اسی میگه ناراحت شدم 🤭🤭🤭یک ماه خیلی کمه

عزیزم کار همسرم یه جوریه که دو روز شیفته، یه روز هست ، اون روزیم که هست چون من سرکلاژ شدمو استراحت طفلی کارای خونه رو میکنه، مادرش میتونه خیییلی راحت بیاد دیدن ما چون واقعا شرایط ما سخته ، عادی نیست وضعمون

حالا بیا و بچه بزرگ کن 😫😫خدایی خودتون پسردار بشید چه انتظاری ازش دارید؟ مادر همسر و پدر همسر هم یه ...

عزیزم کار همسرم یه جوریه که دو روز شیفته، یه روز هست ، اون روزیم که هست چون من سرکلاژ شدمو استراحت طفلی کارای خونه رو میکنه، مادرش میتونه خیییلی راحت بیاد دیدن ما چون واقعا شرایط ما سخته ، عادی نیست وضعمون

نه عزیزم حساس شدی خب پسرشه دلش کنگ میشه ماهی یه بار خودش کمه چ برسه به اینکه یه ماهم برنامه رو بهم ...