2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک ترکید عزیزم

ایرلنی توی کشورای دیگه خیای زیاده اما توی یه کشور خاص ۷، ۸ میلیون نیستن چون اصلا هیچ کشوری اجازه نمیده از یه کشور خاص این همه ادم باشه. فقط توی آلمان از زمان جنگ جهانی تعداد زیادی ترک هست که اونم باهاشون رفتارای بدی داشتن ، تا الان که آلمان بهتر شده و قوانینی ضد نژادپرستی گذاشتن

توی فرانسه هم الجزایری زیاده که برمیگرده به دوران استعمارشون  و هنوز که هنوزه باهاشون بدرفتارن

بله ما میگیم ایران خراب شده، به خودمون توهین میکنیم و...اما هیچ وقت خوشمون نمیاد یه آدم غیر ایرانی بخواد نقد کنه یا به کشور توهین کنه. شما خودت به کشورت میگی افعانستان خراب شده یا...اما من اگه اینو بگم یا بگم ایشالله خراب تر بشه اگه ارق ملی داشته باشی آتیش میگیری. اما شماها هم اینجایین هم بد میگین

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

تاپیک ترکید عزیزم ایرلنی توی کشورای دیگه خیای زیاده اما توی یه کشور خاص ۷، ۸ میلیون نیستن چون اصلا ...

حرف من اینه که درسته افغانها اینجا زیادن ولی مشکل ما اونا نیستن مشکل ما دولت ناکارآمده،گرونی،هرح ومرجه،مشکل از جمعیت نیست وقتی یه دولتی درست وحسابی باشه مثل چین با او جمعیت عظیمش در بهترین شرایط همه رو اداره میکنه ما از یه جای دیگه بدبخت شدیم خبر نداریم

حرف من اینه که درسته افغانها اینجا زیادن ولی مشکل ما اونا نیستن مشکل ما دولت ناکارآمده،گرونی،هرح ومر ...

بله دولت ما ناکارآمده ، بلد نیستن کشورو اداره کنن. اصن بدبختیم . شما فرض کن یه خونواده ی ضعیف داری که همه ی این بدبختیتونم مقصرش پدرتونه ، خودتم هر جا میشینی میگی ما بدبختیم بی پولیم یا...حالا یهو یه سری مهمون ناخونده میان خونت و میشینت کنارت سر سفره ای که نیمه خالیه. و دائم از سفره و خونتون و...مینالن، یا بهت میگن چه بدبختی، خونتون خرابه بشه و با خونواده های دیگه که یه صدم مشکل شما رو ندارن مقایستون کنه. حالا اینا خودشونم اوضاعشون از تو بدتر باشه اما باز بیان این حرفا رو به تو بزنن. خب زورت میگیره میگی بفرما بیرون

بی عرضگیه پدرم و خونه ی کلنگیمون به خودم ربط داره. اگه باز توی ایران نبودن و این حرفا رو میزدن یه چیزی، اما وقتی اینجان یا توی ایران پر و بال گرفتن و رفتن جای دیگه وقتی این حرفا رو میزنن ادمو بیشتر عصبی میکنن. بالاخره هیچ کس خوشش نمیاد از کشورش یا ملیتش بد بگن. اینا با لحن بد میگن

بله دولت ما ناکارآمده ، بلد نیستنݥ کشورو اداره کنن. اصن بدبختیم . شما فرض کن یه خونواده ی ضعیف داری ک ...

عزیزم حرفت درست،شما میگی ما خودمون بدبختیم اینا بدبخت ترمون کردن،ولی این یه چیز خیلی طبیعیه فقط ایران نیست که مهاجر یا پناهجو داره و مردم جهات به این که این کشور چه وضعی داره نگاه نمیکنن همه جای دنیا ایمه،فکر کن جایی مثل ترکیه که جدیدا وضعیت اقتصادش خیلی بد شده با اون همه مهاجر چکار میکنه ،شما میدونی تعداد مهاجرای ایرانی تو ترکیه چقددددر زیاده؟خوبه ترکیه ای ها با ما مثل شهروند درجه دو و سه برخورد کنن،خلاصش اینه که این قضیه فقط مربوط به ایران نیست همه جا اینه و نباید تبعیض باشه

عزیزم حرفت درست،شما میگی ما خودمون بدبختیم اینا بدبخت ترمون کردن،ولی این یه چیز خیلی طبیعیه فقط ایرا ...

همه جا مهاجر هست اما اون چندین میلیون از یه کشور خاص نیستن. مثلا ده هزارتا مال فلانجا هستن، صد هزارتا بهمان جا و....

بله ایرانیا سوریا و افغانا توی ترکیه زیاد شدن و صدای مردمشون در اومده، دقیقا همین حرفای ما رو که داریم به افغانا میزنیم اونام به سوری ها ایرانی ها و...میزنن.

جمعیت ایرانیایی که اونجا مونده باشن برای زندگی نزدیک ۵۰۰ هزار نفره و میگن که ایرانیا میان اینجا چندتا چندتا خونه میگیرن باعث شدن مسکن گرون بشه و تا چند وقت دیگه ترکیه رو ایرانی سوری افغان میگیرن میشه عین فلسطین. یا میگن دولت چرا پول ما رو خرج پناهنده های افغان و سوری میکنه. جمعیت افغانام اونجا ۳۰۰ هزار نفره، حالا مقایسه کن با ۷ میلیونی که ایرانن.

ایرانم مهاجرپذیر نیست، نیاز زیادی به مهاجر نداره فقط یکم نیروی کار توی بخش ساختمان نیازشه که با همون اونایی که قانونی اومدن کارشون راه میفته. عراقیم توی ایران هست اما حداکثر نزدیک ۱۰۰ هزار نفرن و اصلا دیده نمیشن، فقط توی مشهد به چشم میان. اما مثلا افغان ها راحت میتونن دوتا استان بزرگ در حد آذربایجان شرقی و غربی داشته باشن. ما هم نمیگیم نیان اونایی که غیرقانونی اومدن رو برگردوندن، معلوم نیست بینشون طالبانی باشه ، یا زندانیایی که فرار کردن، یا از اعضای دا*عش خراسان. بعد جدیداً که مردم یکم باهاشون بهتر شدن خودشون توی مجازی دارن خراب میکنن و بد میگن