2777
2789
عنوان

تاپیک دوس دارم مادرم بمیره

1046 بازدید | 70 پست

واااای از اونجایی ک تاپیک قفل بود مغزم سوت کشید با یسری کامنتا😐😐😐طرف مادرش کل زندگیشو نابود کرده،یکی دیگه ننش انقد روانیه با ساطور زدش اون یکی انگشتشو ناقص کرده

بعد میان میگن شیوع تربیت هرمادری متفاوته😐😐میان میگن مادرهرچی باشه مادره تورو۹ماه تو شکمش نگه داشته!مگه اون بچه خواسته بدنیا بیاد ک منتشو میذارن؟!بخاطر هوس و حس والد شدن خودشون بود.ادمی ک انقد روانیه حق نداره یکی دیگ رو بدبخت کنه زاییدن هنر نیست هنر درست تربیت کردنه وگرنه ببخشید دوتا گوسفند نر و ماده رو هم کنار همدیگه بذاری تولید مثل میکنن!

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

حالا معلومم نیست تخلیه یا واقعیه تاپیکا و نظرا اصلا جدی نگیر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهات موافقم 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
حالا معلومم نیست تخلیه یا واقعیه تاپیکا و نظرا اصلا جدی نگیر

حتی تاپیک هم سرکاری باشه ی عده ک تفکرشون این هس

اطراف خودمم کم ندیدم از این مادرا

ادمایی ک از اینجور مادرا طرفداری میکنن واقعا وحشتناکن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

امروز یه چیزی خوندم میگه قبل بچه دار شدن درمان بشید وگرنه بچه تون به خاطر اینکه شما پدر مادرش بودید باید درمان بشه 

خیلیا لیاقت پدر مادر شدن ندارن 

اول باید بیینن از نظر روانی سالمن یه بچه رو بدبخت نکنن

بلخره نباید میگفت دوس دارم مامانم بمیره گناهه

مخالفم

کسی ک تورو بدنیا اورده بدبختت کرده

حق داری واسش ارزوی مرگ کنی شما تو اون شرایط نبودی اونقدر فشار روت باشه

گناهو دراصل اون مادر بی درک کرده ک ی بچه بی گناهو ب این دنیا اورد و دیوونش کرد

با اینکه خدا گفته احترام پدرمادر واجبه ولی بعضی پدرمادرا خودشون باعث میشن هیچ احترامی نداشته باشن.همسر پسر عمه ی من قهر کرده رفته بچه دخترشو برده پسرشو نبرده پسر هفت ساله رو اصلا محل نمیده بچه له له مامانشو میزنه میگه ازش خوشم نمیاد شیطونه دخترمو میخوام.

خدایی این پسر فردا بزرگ شه مادر میشناسه؟اصلا همچین مادری لیاقت اسم مادر داره؟؟

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

این تقدس گرایی احمقانه ک تو جامعه هست باعث شده بعضیا پشت نسبت و نسب هر جنایتی ک میخوان بکنن کاش ب اون بلوغ فکری جمعی برسیم ک ۱ انسان ممکنه هر خطایی بکنه فرق نداره چه نسبتی با آسیب دیده داشته باشه پدر،مادر،دایی،عمو،خواهر..‌همین چشم بستن روی حرف و گاهی کمک خواستن ۱ نفر چون کسی ک بهش ستم میکنه مثلا پدر یا مادرشه چه فجایعی ک بارنیاورده

مامان من که خیلی جالبه حاضره من خسته بشم داغون بشم خودش زحمت نکشه مهم نیستا مادرمه ولی خب مادر ...

میدونید اینی ک شما میگی هم از بدیای مادرتونه ولی خیییلی فرق داره با اینکه کل روزگارتو سیاه کنه

شما شاید خیلی کینه ب دل نداشته باشی و بگی بهرحال مادرته چون اونقدر بهت بدی نکرده