2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید به ی مامان باردار

744 بازدید | 14 پست

من ی چند وقتیه سینوزیت شدید گرفتم دکترا گفتن فقط راهش عمله الان که بچه  کوچیک دارم و بازم باردارم نمیتونم عمل کنم شرایطتش رو ندارم 

بینی ام دائم کیپه نفس نمیتونم بکشم 

تو رو خدا راه حلی  که کسی نتیجه گرفته رو بگین 

شبهام انقدر خر و پف میکنم همسرم صداش درآومد.

لوزه هاتون بزرگ نیست؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی پارچه رو سرت بندازی و پیاز تند نگینی خورد کنی و از بینی نفس عمیق بکشی ب سوزش میفته و خالی میشه

زانوهاتو خم کن داخل شکمت کاسه رو بذار رو زانوهات ب بینیت نزدیک باشه 

کم کم ریز کن نفس بکش عمیق چن ثانیه حبس کن ،گازش تموم شد دوباره.خیلی میسوزه ولی کامل خالی میشه

شنیدم ک دارچین و با شیر مادری ک بچه دختر داره خمیر کنی رو پیشونی بذازی با پارچه نیم ساعت ببندی در روز

بعد چن روز سینوزیت خوب میشه

امتحانش کن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
محلول نرمال سالین 10 درصد رو هر شب داخل بینی بریزید و شستشو بدین  عمل جراحی رو بذارین برای اخر ...

سرم شستشویی آریو که نمک مخصوص داده اونم روزی چند بار باهاش میشورم فایده نداره 😭

سرم شستشویی آریو که نمک مخصوص داده اونم روزی چند بار باهاش میشورم فایده نداره 😭

تنها اه همینه که بهتون گفتم 

خودتون رو درگیر عمل نکنید دردسر داره معلوم نیست جواب بده ولی باهاش بسازید و همین محلول رو هرشب استفاده کنید تا مدتی

منم هفته ۱۶ ،دماغم پدرمو دروارده سر پسر اولمم همینطور بودم من دوبار هم عمل کردم ولی تو بارداری دوباره بدتر میشه سر پسر اولمم همین بودم سر این یکی بدتر 

دکتر به من سفیکسیم داد موثر بوده

منم آلرژی شدید دارم و وقتی شروع میشه احتقان بینی میگیرم طوری که نمیتونم نفس بکشم  تو بارداری هام هم سعی میکردم تا جایی  که جا داره تحمل کنم ولی وقتی دیگه تحملم تموم میشد قطره بینی نازوفرین استفاده میکردم سریع بینی رو باز میکنه و همیشه تو خونه دارم مثل امشب که حالم بده میریزم داخل بینیم فقط دقت کنید اگر خواستین تهیه کنید خود نازوفرین باشه چون  معمولا حواصت نباشه مشابه میدن که تاثیری نداره