2821
2789

یلحظه گف نکنه جن باشی..خندم گرف..گف (حالامن اسممو میزارم اینجا خانم)خانم دوباره دیشب جنا اومدن سراغم..

یوقتایی تو خاب میترسه..یا باخودش حرف میزنه یازیر لب میگه خانم بیدارم کن یا حرفای عجیب غریب میشنوم..بعدشم ک بیدارش میکنم میگ جن دیدم..

اما قبلا این جن یکی بود..بعد شدن دوتا..

دیشب ک خیلی ترسیده بود..میگف تو بودی وبچها..دوتای دیگه تو اطاق خاب بودن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول یکی ازون دوتا اومد رو کولم من سنگینشو قشنگ حس کردم خم شدم انقد بسم الله گفتم هرچی بلد بودم گفتم تا پرید ازرودوشم مث یه سنجاب مانند یا موش شد پرید روسقف رفت..

اومدم تو جام بخابم دیدم شما اومدین رو مبل کنار تشکم نشستین.وقتایی ک من نیستم میاد پزیرایی باچراغای روشن میخابه.

بعد تواومدی کنارم اما روت پوشیده بود..بعد معذرت میخام میگم سینه تو گرفتم دستم

بعد گف یه حسی بود ک توعمرم تجربه نکرده بودم..بعد یحالتی شدم انگار ازیطرف صورتم داره کشیده میشه 

من بش گفتم چون دستش زدی شاید داشته انرژیتو میکشیده..بعد گف ادن جنی ک کنارم بود بهم گف ببین اون دوتا ک تواطاق بودن هنوز نرفتنااا

بلند شدم رفتم اطاق برگشتم دیدم هیچکدومتون نیسین..

اونجا دیگ خیلی ترسیده..

امروز عصر ک اومد گف کمرم درد میکنه..رو همون دستی هم ک جنه خابیده بود خراش افتاده بود..از یکی ادرس گرف رفت پیش یه حاج اقایی

نمیدونم دقت کردید یا نه اما بعضی از حیوانات خیلییی رفتار عجیبی دارن انگار که یه انسان هستن اما با ظا ...

باهوشند حیوونا هم مثل آدما همه نوع شخصیتی دارن افسرده باهوش خشن  مهربون و.....تا با هاشون نباشیم درکش سخته

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

حاج اقاهه بش گفته جن هستن واقعا اینا میان اذیتت میکنن موکل نیست..بعد چنتا سوره قران براش نوشته قبل نمازهاش وقبل خاب بخونه ک دیگ نیان سراغش

یبار تو بیداری یه گربه سیاه اومده جلوش اون درو گرفته تو خونه حبسش کرده البته موقع ۱۳چارده سالگیش.خیلی شیطون بوده..بعد گربه هه غیبش زده.

خیلی موارد هس..قبلنا خیلی میترسیدم مخصوصا یوقتایی ک تا نصفه شب بیدارمیموندم

یباردیگ طبقه پایین خونمون داشته کار میکرده..شبم بودیهو دیدم هول اومد بالا

گف صداتو شنیدم گفتی حمید...حمید 

اومدم از اطاق بیرون دیدم تو نیسی..خودش حدس زده ک جنه..

بهم گف تورخدا قسم بخور تونبودی..گفتم ن بخدا..بچهاهم پایین نیومدن..

دیگ تا فرداش نرفت پایین ک ادامه کارشو انجام بده..

یبار دیگ باردار بودم یهو بالغد میخاس بزنه تو شکمم گرفتمش..خودمو کشیدم کنار..بیدارش کردم گف کنارم جن بودمیخاستم اونو بزنم..تااخر بارداریم نزاشت کنارش بخابم

خابیدین😒

نه 

جهان را با نسیم پرچم سرخت تکان دادی❤تو با جان دادنت بر هر امید مرده جان دادی❤به خاک افتادی و تاریخ با افتادنت برخاست❤زمین افتادگان‌ را اشتیاق آسمان دادی❤چگونه از تو ای احسان مطلق دست بردارم❤که حتی دشمنت را هم در آغوشت امان دادی❤
رفته بودم شهرستان خ مامانم صب زود بابچهام برگشتم خونه دیدم همسرم خابه..قرانم بالاسرش..پسرکوچولومو خا ...

این کجاش ترسناکه

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

خلاصه ک ایندفه شوهرم خیلی ترسیده بود چون تاحالا مونثشون نیومده بود..دیگ رفتیم پی چاره

اخه شنیدم اگ یه ادم با جن زن .ن.ز.د.ی.ک.ی.کنه عمرش کم میشه..اخه کل انرژی مرد رو میگیره..خداییش جفتمون ترسیدیم

من گفتم نکنه کم کم داره خودشو نزدیک میکنه بهت..اخه دست شوهرمم ک نیس