دیگه خستم بریدم از زندگی خود همین بچم داغونم داره میکنه با لجبازی و اداهاش حتی واسه یه لباس پوشیدنم لج میکنه دوسالشه پدرمو در اورده خانوادم یه جور همه از یه طرف بهم فشار میارن شوهذم وقتی قرص میخوره خوبه وقتی قرص اعصاب نمیخوره بدو بدتر میشه خستم خستم خیلی خسته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گذشتم از گذشته ای که گذشت :؛،دل ناله کند ازمن من ناله کنم ازدل یارب توقضاوت کن دیوانه منم یادل؟؟ پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم چون حتما رو موهای یکی دیگه امتحان کرده که یاد گرفته :یارو تو بیوی اینستا اش نوشته تنهای میسازم زندگیمو ملات کم نیاری اوستاااا درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی کوردم بژی کورد و کوردستان