2777
2789

پسرم ۶ سالشه از چندماهگیش متوجه شدم بیضه سمت راستش پایین نیومده بردیم دکتر گفت اگر تا ۹ ماهگی پایین نیومد با عمل میشه یکاریش بکنی .

تا ۹ ماهگیش صبر کردیم دیدم پایین نیومد بردیم عمل کردیم.سالی یکبار هم بردیم برای چکاپ گفتن سالمه ولی مشکل من اینه اون بیضه ای که عمل کردن رشد نمیکنه ینی مثل دوران نوزادیشون مونده کوچیکه ولی اون یکی رشدش عادیه دکتر گفته اشکالی نداره این دیگه همینجور میشه و با همون یکی هم میتونه بچه دار بشه ولی من خیلی نگرانشم و میترسم

خدایا شکرت🙏🙏

کسی رو میشناسم با یه بیضه دو تا بچه داره منتظر سومیه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ینی مشکلی نداره

نه اونم تورشن بیضه گرفته بود دیر رسید دکتر یکیشو تخلیه کردن

ولی مشکلی نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اخه خیلی غیر طبیعیه و خب میترسم بعدا براش مشکل ساز شه

باید صبر کنی تا رشدش اتفاق بیفته و بزرگتر بشه

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
برا عروس اینده نگرانی مادر شوهر جان با همونم کارش راه میفته عروست 😂 نگران نباش ما مادرا همیشه برا ...

😂😂بیشتر برا بچه دار شدنش ومیترسم اگه بزرگ شد نتونه بچه دار بشه یا میل جنسی نداشته باشه

خدایا شکرت🙏🙏

سلام عزیزم دقیقا پسر منم این مشکل رو داره،بیضه هاش بالا بود عمل کردیم آوردیم پایین الان سمت چپی خوبه ولی سمت راستی اصلا رشد نکرده کلی هم دکتر بردمش هیچ کدوم نفهمیدن چرا اینطوری شده من که دارم دق میکنم پسرم ۲ سال و نیمشه

وقتی دکتر میگه نگران نباش، پس نباش. فکر و ذکرت رو بذار رو آینده ش و کلاسایی که باید بره و چیزایی که ...

مرسی درست میگین.

مادره دیگه باید حرص همه چیو بخوره😥

خدایا شکرت🙏🙏
سلام عزیزم دقیقا پسر منم این مشکل رو داره،بیضه هاش بالا بود عمل کردیم آوردیم پایین الان سمت چپی خوبه ...

بخدا منم همین حس رو دارم 

ببین وقتی خوابه انگاری دوتاش هستا ولی یکیش کوچیکه نسبت به اون یکی ولی وقتی بیداره نگاه میندازم انگار نیس ینی میره بالا و اینکه کیسه بیضشم کوچیکه .دکتر خودش که بردم گفته طبیعیع به مرور رفع میشه و چیزی نیس ولی خب نگرانم براش 

خدایا شکرت🙏🙏