2777
2789
عنوان

چی تو زندگیت هست که نتونستی اعتراف کنی هیچوقت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 103 پست
ال جی بی تی هستی

نه اینطوری نیسم🚶🏻‍♀️

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اول مشکلی نداشتی بعدا به وجود اومد؟

عزیزم من چندماه مونده بود ویزا بگیرم و مهاجرت کنم شرایطی پیش اومد که باهم اسنا شدیم 

اخلاقش انقد خوب بود و هست که واقعا گذشتن ازش سخته 

بعد که اومدم کشور جدید که اونم اینجاست متوجه این تفاوت شدم و نه میتونستم بگذرم نه میتونستم قبول کنم 

حالا هم یکسال گذشته ولی جز این ماجرا هیییچ مشکلی بینمون نیست! این همه سفر و مهمونی و این هع رفتیم و شناختم کامل شده نمیتونم ایراد بذارم رو اخلاقش 

تمام الویت زندگیش با همه وجودش منم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
مشکل ظاهریه عزیزم خیلی ادم خوبیه، شغل خوبی داره، تحصیلات ودرامد عالی از همه مهمتر بسیار با شخصیت و ...

این اذیت شدن بخاطر نگاهه مردمه بیشتر؟ من چندین مورد دیدم ایران و حتی تو اینستا خارجیا زن بلندتر از مرده. خوبه این تابوها شکسته شه

چیه فرقش عزیزم.من نمیدونم دقیق

همجنس گرا گرایش و فطرت شخص رو نشون میده،همجنس باز تفریح و بازی یعنی براش گرایش نیس یه حالت تفننی و تفریحیه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

اینکه شوهر عمم تو بچگیم اذیتم میکرد و هیچ وقت مامان لعنتیم نفهمید... و هیچ وقت ب کسی نکفتم  خیلی ب خاطرش اذیت میشم خیی بعضی وقتا فکر میکنم بهش ک چرا مامانم میزاش باهاش تنها باشم چرا چرا چرا خواهش میکنم لطفا لطفا هیچ وقت بچتونو با مرد تنها نزارین حتی اگ داداشتونه بعد مص من میشه هیچ وقت یادش نمیره و داغون میشه با طرف چش تو چشم بشه

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
اینکه شوهر عمم تو بچگیم اذیتم میکرد و هیچ وقت مامان لعنتیم نفهمید... و هیچ وقت ب کسی نکفتم  خیل ...

دوتا از دایی های منم اذیتم میکردن بعدا ک بزرگتر شدم بروز خاهر وسطیم گف فلان دایی باهام فلان کرد اذیتش میکرد داد زد سرمادرم ک تو مواطبمون نبودی منم اونجا فهمیدم کثافت خاهرامم اذیت میکردن نمیدونم چطور روشون میشه بی غیرتا 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
پس چی اخه

مهم نیس برام دعا کن🥲

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
عزیزم من چندماه مونده بود ویزا بگیرم و مهاجرت کنم شرایطی پیش اومد که باهم اسنا شدیم  اخلا ...

کجا زندگی میکنی 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
چی‌بگم والا ولی من خودم ظاهر به دلم نباشه کلا نمیتونم کنار بیام . خب با اون یکی هم یه قرار بزار ...

اونم دوستمه عزیزم 

بارها با هم بیرون و اینا رفتیم 

میشناسنش تا حدودی 

منطورم این بود نمیدونم بعنوان پارتنر چجور اخلاقی داره 

ما باهم قرار اشنایی نذاشتیم تا حالا 

درسته اون نمیدونه من تو رابطم ولی خودم که میدونم 

هیچوقت اینکارو نمیکنم 

فقط گفتم ذهنم میافته به حلاجی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️