2777
2789
عنوان

وزن مادر دربارداری

100 بازدید | 10 پست

دوستان من ۲۴هفته هستم ولی کلا یه کیلوونیم اضاف وزن داشتم  ازاول بارداریک تاالان ،سونوی قبلیم که توی ۱۹ هفته بود وزن بچه۲۴۰گرم بود که طبیعی بود ولی چرا وزن خودم اضاف نمیشه😭دکترم که هفته پیش ویزیت شدم چیزی درمورد وزن نگفت ولی بهداشت میگه وزنت کمه وازاین حرفا،خودمم اصلا شکم ندارم هرکی هم میفهمه باردارم تعجب میکنه ،کسی بوده اطراف شما این مدلی؟بنظرتون دوباره سونو بدم برا رشد بچه؟

من به خاطر افزایش وزن ثانیه ای ، دائم ازم آزمایش می گرفتند، نوار قلب ، اکو، باز آزمایش خون ، جمع آوری ، هر روز ، چقدر فحش خوردم   بد و بیراه شنیدم ، می گفتند زیاد نخور، همه اش در حال پیاده روی بودم، ویارم هم آب یخ و هندوانه ، ولی وزنم ثانیه ای می رفت بالا، گفتند دیگه مثل سابق نمیشی ، بعد از سزارین ۲۵ کیلو کم شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بچه ی اولم مثل چی میخوردم،رحم نمیکردم،۴٨ بودم آخراش ۶٨،،ولی بچم سه کیاو هم نشد،،اینارو گفتم اگه دکتر میگه وزن بچه طبیعیه دیگه نگران نباش،فقط بخور کباب خشکبار  بستنی  دلستر،بعدش به سمت چپ دراز بکش

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
خوب اگه همه چی خوبه بهتر که وزن اضافه نکنی چیه من سنگین شدم  کمردرد ترک پوست دارم

یعنی مشکلی برای بچه نیست؟حاملگی قبلیمم زیاد اضافه وزن نداشتم طبیعی بود ولی این بار حس‌میکنم کمه 

یعنی مشکلی برای بچه نیست؟حاملگی قبلیمم زیاد اضافه وزن نداشتم طبیعی بود ولی این بار حس‌میکنم کمه  ...

پس مدل بدنت اینجوریه دیگه شما که تحت نظر متخصص هستی اگه به دکترت اعتماد داری دیگه نگران نباش مامانم سر بارداری من اصلا اضافه نکرد بعد من سه کیلو نیم بدنیا اومدم