2777
2789
عنوان

اگر کسی تجربه داره لطفا کمک کنه

101 بازدید | 17 پست

سلام

خانواده ی شوهزم وقتی میان خونمون کمک نمی کنن و مدامم میگن اینو بیار اونو وقتی میرن از خستگی میفتم

وقتی میرم خونشون ظرفای شام وچای وشیرینی ومیگن بشور یا هرکار دیگه ای باشه 

بعد حالا خودم و هم عروسم خونشونیم همش بهم‌میگن بلند شو اینکار و کن اونکارو کن حتی خواهرشوامم نشستن

بعد دوتامون پشتی پشتمون نبود رفتن برای اون پشتی آوردن برای من نه ،آخرم هرجا میزن میگن عروسام خوب نیست (منظورش بقیمون غیراز این  ولی حداقل اونا شوهراشون پشتشونه )و...

بعد یه اخلاقیم دارن خیلییییی حرفاشون سرده و..باحرفاشون خیلی ناراحتم می کنن 

وقتی به شوهرم میگم میگه نه شوخیه،چیز خاصی نگفتن و...

نه شوهرم پشتمه نه بابام که بخوام خودم جوابشون بدم

بنظرتون چجوری به شوهرم بفهمونم که منم ادم ناراحت میشم ،چجوری بگم که بدونه اون باید پشتم باشه ؟

خدایاراضیم به رضای تو🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطور آدما رو فقط باید خدا جوابشونو بده ولاغیر.مادرشوهر آبجیه منو انگار توصیف کردی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

به نظرم با سیاست برو جلو و کاری کن که همسرت دیگه اجازه کار نده و قدر سلامتیت رو بدونه 

من اوایل خودم کار سنگین میکردم و دردی هم داشتم زیاد بروز نمی دادم ولی کم کم یاد گرفتم که وقتی خسته ام و درد دارم به زبون بیارم و یکم پیاز داغش رو زیاد کنم😁😅بعد دیدم همسرم تغییر کرد و از ترس اینکه مریض نشم و نیوفتم گوشه ی خونه خودش کارهای سنگین رو انجام میده😂

اممم چی بگم والا....خیلی رودارن که کارت بهت میدن... اونا پررون توم باش وقتی میری سر سنگین باش هیچ ...

میگم ولی فایده نداره

میدونی اگر حداقل قدر بدونن آدم ناراحت نمیشه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

اینطور آدما رو فقط باید خدا جوابشونو بده ولاغیر.مادرشوهر آبجیه منو انگار توصیف کردی

این مدت اینقدر دلمو شکستن ولی کوچیکترین بی احترامی بهشون نکردم حتی به خانوادمم چیزی نگفتم  

خدایاراضیم به رضای تو🤍

به نظرم با سیاست برو جلو و کاری کن که همسرت دیگه اجازه کار نده و قدر سلامتیت رو بدونه  من اوای ...

دیسک کمر دارم ووقتی زیاد کار می کنم خیلی اذیت میشم شوهرمم میدونه ولی خب بازم چیزی نمی گه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

این مدت اینقدر دلمو شکستن ولی کوچیکترین بی احترامی بهشون نکردم حتی به خانوادمم چیزی نگفتم   ...

خواهر منم بی احترامی نمیکنه.اصولا اینجور آدما عروس خوب گیرشون میاد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خواهر منم بی احترامی نمیکنه.اصولا اینجور آدما عروس خوب گیرشون میاد

اشتباه منو خواهرت همینه،اگر چندباز جوابشون بدیم دیگه به خودشون اجازه نمیدن چیزی بگن

خدایاراضیم به رضای تو🤍

کلفتشون که نیستی بگو نمیرم بزار ناراحت شی به درک 

مشکل یکی دو تا نیست 

مثلا طلا خریده بودم بعد خودش گفت اینو بخر بعدش اخم کرد چرا اینو خریدی و...

خانوادم چندتا وسیله دادن مادرشوهرم بیاره بعد مادرشوهرم جلوی جمع گفت چندتا وسیله خریدم موقعی خواستی بری یادت باشه ببر اصلا نگفت پیش خانواده ی خودم بود

اینقدر هست نمیدونم جلوی چندتاش وایسم

اگر شوهرم پشتم بود جرات نمی کردن چیزی بگن متاسفانه نیست

خدایاراضیم به رضای تو🤍