2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،  هوا روزها گرمه ولی شبا خوبه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

برای اب و هوا باید بگم روزا گرم هست گلم اما عصرا بهتره اثار باستانی و تاریخی هم که فراوونه حتما بیاین پشیمون نمیشین منتها پیشنهاد میکنم بیشتر عصرا بگردین

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

خوش اومدی بهترین جا را برای مسافرت انتخاب کردی.اصفهان خیابوناشم قشنگه چ برسه ب جاهای دیدنی .برو میدون امام.سبزه میدون .چهارباغ.سی و سه پل .پل خواجو .منارجنبان .عالی قاپو و چهل ستون کوه آتیشگاه

مکان تاریخی و گردشگری زیاد داره توب نت بزنی کلی برات میاره ولییبی هوا بس ناجوانمردانه گرررم است. اگه سحر خیز باشی صبح تا ساعت ۱۰ نهایت میتونی بیرون باشی بعدش بری توی هتل تا ۷ شب بیای بیرون .شب بیرون به نسبت خنک هست دیگه تف باد داغ تو صورتت نمیخوره

گرمه الانا

سی و سه پل،ناژوان آکواریومشو برین،پل خواجو،میدان امام،کلیسا وانک و وقتی رفتین وانک همون خیابون نظر مغازه هاام اگه خواستین لباس بخرین،سیتی سنتر که مرکز خرید قشنگ و بزرگیه