2777
2789

خدا دیگه نگام نمیکنه نا شکری نمیکنم ولی خسته شدم

کوچیک ترین چیز هایی که ازش میخوام رو گوش نمیکنه چرا جواب همرو میده ولی یه نگاه کوچیک حتی به من نمیکنه تا کی بدبختی تا کی اوضاع بدتر بشه.

چرا یکم ازون لطف و نعمتش رو بهم نشون نمیده پس😭💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

همین ناشکریه عزیزم از کجا معلوم خدا نمیبینتت؟؟؟

خدا بندهاییش رو ک دوس داره بیشتر سختی میده و میخواد امتحانشون کنه تو شرایط سخت هم از ایمانشون کم میشه یا نه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

منم امروز خيلي نااميد بودم و دلم گرفته بود گريم ميگرفت از فكر و خيالاي منفي سردردم شديدي گرفتم الانم خابم نميبره از سردرد همش ياد خاسته هان ميوفتم گريم ميگيره از نا اميدي 💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ناشکریه عزیزم از کجا معلوم خدا نمیبینتت؟؟؟ خدا بندهاییش رو ک دوس داره بیشتر سختی میده و میخواد ...

ایمانم نه کم شده و نه زیاد ولی اینکه انقدر خدا داره خودشو ازم دور میکنه انصاف نیست😭💔

همین ناشکریه عزیزم از کجا معلوم خدا نمیبینتت؟؟؟ خدا بندهاییش رو ک دوس داره بیشتر سختی میده و میخواد ...

اخه چقد امتحان

ديگه خيلي ضعيف شدم همش سردرد ميشم مريض ميشم نميكشم💔

منم امروز خيلي نااميد بودم و دلم گرفته بود گريم ميگرفت از فكر و خيالاي منفي سردردم شديدي گرفتم الانم ...

😭😭💔

ایمانم نه کم شده و نه زیاد ولی اینکه انقدر خدا داره خودشو ازم دور میکنه انصاف نیست😭💔

فک میکنیی تو بچسب ب خدات و ولش نکن 

بدون ک همه این سختیا گذراس :))

اخه چقد امتحان ديگه خيلي ضعيف شدم همش سردرد ميشم مريض ميشم نميكشم💔

ارتباطتتو با خدا قوی تر کن نماز اول وقت درمون هر دردیه 

اگ کاری میکنی ک خدا درستش نمیکنه بدون صلاحت تو اون چیز نبوده ولی بدون ک اگ بخواد قشنگ میچینه برات همیشه اینو بدون ک از تو بدتر هم وجود دار (از نظر روحی ) همیشه شکرگزار باش و انرژی مثبت بده ب خودت حتی تو بدترین شرایط بدون ک هیچی ارزش غم خوردنتو نداره خودتو قوی کن ؛)))

ب حرفام گوش میدی دختر نازم؟

اول حتما و قطعا ب این نتیجه برس ک خدا تک تک سلولهای بدن تو رو آراسته ب قلبت تپش داده ب مغزت حیات یعنی اون تورو خلق کرده

هیچ عداوت و دشمنی وجود نداره فقط عشق و عشق و عشق جوری ک هیچکس از نظر دوستداشتن ب گرد پای اون نمیرسه

دوم چرا دعاها مستجاب نمیشه چندتا علت داره اول حکمت خداوندی قبلا یکی این رو ب من می‌گفت پاره اش میکردم میگفتم چی شده خدا تمامی حکمت هاش رو ردیف کرده فقططط واسه من! اما یکی دو موردش رو ک دیدم دیگه ساکت شدم ما تا نوک بینیمون رو میبینیم و اون ب همه چیز احاطه داره و بجز اون بزرگترین خیر خواه ما همیشه بوده و هست 

دم یکسری گناهها باعث میشه دعاهای ما مستجاب نشه سرچ کنی همشون میاد کدوم گناها هستن

اینکه میگی خدا ب من نگاه نمیکنه هم دوتا مورد میتونه داشته باشه اول اینکه توی شرایط آزمایشی این مواقع خدا سکوت میکنه و نگاه میکنه ببینه چجوری از پسش برمیای موقع امتحان مراقب ها هرچقدرم ک جواب رو بدونن ب کسی نمیگن دیگه چ برسه بخدا

دوم اینکه تو نگاهش نمیکنی خدا توی قرآن میگه فراموشم کنی فراموشت میکنما

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
ب حرفام گوش میدی دختر نازم؟ اول حتما و قطعا ب این نتیجه برس ک خدا تک تک سلولهای بدن تو رو آراسته ب ...

عزیزم خیلی دلم گرفته بود واقعا کمکم کردی خیلی خوشحال شدم ازینکه درکم کردین ازینکه شما نیومدی به جای اینکه کمکم کنید بهم بگید تو داری سایت رو بهم می ریزی خیلی ممنونم ازت کاشکی خدا بتونه کمکم کنه قبلا گناه خیلی کردم قبول کردم ولی الان پاک شدم ولی بازم دریغ از یک نگاه هستم ولی خدا شاید صلاح میدونه گاهی عصبی میشم یه چیزایی میگم اما ته قلبم

با خداس🧡

عزیزم خیلی دلم گرفته بود واقعا کمکم کردی خیلی خوشحال شدم ازینکه درکم کردین ازینکه شما نیومدی به جای ...

الحمدلله ک تونستم ی کوچولو کمکت کنم 

حکمت های خدا در ظاهر تلخ هستن چون ما علتش رو نمیدونم و صبوری نمیکنیم اما در باطن شیرین تر از عسل هستن چون خدا همیشه خیر خواه ماست همیشه طرفدار و نگران ماست 

ان شاالله هرچه زودتر گرفتاریهات رفع ب خیر بشه عزیز دلم

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع