دوستان من ۴سال پیش با یه پسری تو دانشگاه آشنا شدم. ایشون به من پیشنهاد آشنایی برای ازدواج دادن و ابراز علاقه کردن اما اون موقع من تازه رابطمو با کسی که دوستش داشتم بهم زده بودم و حال روحیم خیلی بد بود به همین خاطر جواب منفی دادم و حقیقت رو هم بهش گفتم که ناامید بشه ازم. تو این چند سال هر از گاهی در حد استوری ریپلای کردن یا کمک کردن به هم در مواقع ضروری ارتباط داشتیم که زیاد نبود و ایشونم گفته بود این مسئله براش حل شده و پذیرفته. تو این چهارسال هم هیچ وقت همدیگه رو ندیدیم چون هر کدوم ساکن یه استان هستیم. حدود ۲سال پیش که ایشون دید حال روحیم بهتر شده هی سربسته یه سوالایی میپرسید که اگه الان بهم پیشنهاد بده جوابم چیه ولی چون مستقیم حرفی نمیزد منم جدی نمیگرفتم. من چندماه پیش از همه جا با ایشون قطع رابطه کردم و خبری ازشون نداشتم و وقتی بعد از ماه ها تلگرام نصب کردم با پیام تبریک ایشون مواجه شدم که فکر کرده بود من ازدواج کردم. یه کم که صحبت کردیم از خواستگاری که تازگیا برام اومده بود هم حرف زدیم که دیدم ایشون خیلی جدی مطرح کرد که قصد داره بیاد خواستگاری!!!
راستش این موضوع برای من قابل هضم نیست اصلا که بعد از این همه وقت حرف از علاقه میزنه و خواستگاری. رفتارشم جوری نبوده تو این مدت که من احساس کنم علاقه ای در کاره. مثلا اینکه من ۷ماه با ایشون هیچ ارتباطی نداشتم وقتی باهام صحبت کرد گفت ۴ماه هیچ خبری ازت نبود. یعنی تازه ۳ماه بعدش متوجه نبودنم شده بود!!!
یا تو این چهارسال حتی زبونی مطرح نکرد که دوست داره بیاد دیدن من!
یا زیادی غرق کاره و یه چت ساده و چند دقیقه ای ممکنه چند روز طول بکشه!!
یا مثلا وسط چت غیبش میزنه و با اینکه من بارها گفتم از این حرکت بدم میاد و ازش خواستم قبل رفتن اطلاع بده بهم باز همون رفتارو تکرار کرده.
یا مثلا تولد منی که ادعا داره دوستم داره حتی یادش نیست و با اینکه تولدم فردای تولد خودشه و من هر بار بهش تبریک گفتم یه بار نشده اونم تولد منو حتی در جواب تبریک تولدی که بهش میگم تبریک بگه!!!
این چیزا رو کنار هم میذارم به نظرم علاقه ای نداره به من. شما نظرتون راجع به این آدم چیه؟