الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عشقم دنیا در بدترین وضعیت خودش قرار داره و همه آدمها ی روی زمین به نوعی درگیرند. به اطراف خودت نگاه کن . کمتر کسی احساس خوشبختی میکنه . به خدا قسم تو تنها نیستی ولی چاره ای نداریم جز ادامه دادن . از بین بردن عمدی حیات ، فقط و فقط دودش به چشم خودمون میره . اطرافیان دو روز دیگه یادشون میره که ماهم وجود داشتیم چون انقدر بدبختی دارند که نمیشینن شب و روز به ما فکر کنن ولی در عوض بخاطر دست بردن در امر طبیعت و اراده خدا تا ابد تنبیه میشیم .
فقط با این کار فرصت زندگی رو از خودت میگیری هیچ اتفاقی برای اون نمی افته میدونم این زندگی انقدر هم قشنگ نیست که بخوای بمونی ولی فک کن اگه قلبت روحت دوباره عاشق بشه چقدر قشنگه الان آخر راه نیست مطمئن باش من نمیدونم اون ترکت کرده یا هرچی ولی تو هنوز وقت داری زندگی کنی چرا میخوای این وقتو از خودت بگیری تو اولین نفری نیستی که شکست عشقی خوردی آخری هم نیستی زمونه داره خراب میشه مردا دارن عوض میشن ولی دلیل نیست من تو یا هر کس دیگه نتونیم خوشبخت شیم اگه به خودت شانس زندگی بدی روزی انقدر موفق میشی که اون ترو میخواد ولی تو اونو نمیخوای