2777
2789

ی شب تنها بودم 

دیدم در هی بهم مخورم بلند شدم دیدم ی چیز سایه رنگه همونجا    چشام سیاهیی رفت   

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با صدای اطرافیانم صدام می‌کنه

جن کاسکو !؟ 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فردا ۲۲ برجه پولم آخراشه

از این ترسناک تر😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ی بار تو خونه بودم با مامانم بعد مامانم گفت میرم مغازه سبزی بگیرم بیام منم گفتم باشه بعد که رفت بعد چند دقیقه من حواسم نبود که مامانم رفته با صدای بلند گفتم مامان نهار چی داریم بعد مامانم گفت چی دوست داری بپزم برات منم تا خواستم بگم قرمه سبزی یادم اومد که مامانم رفته بیرون و اون مامانم نیست:)

میگن نباید دم غروب در خونه رو جارو کنه آدم دیروز دم غروب جلوی در خونه رو جارو کردم بعد اومدم تو آشپزخونه در حال درست کردن شام بودم یه هو جارو به شدت پرتاب شد پست سرم صدای بلندی هم داد در صورتی که من جارو رو گذاشته بودم تو حیاط هیچوقت نمیارمش تو خونه دهنم باز موند 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یه جن شایدفرشته مهربون داشتم که همش مواظبم بودتواون اناق بزرگ مخوفمون که کسی روراه نمیدادهرکس میخابیدکتک میخوردغیرمن ویبارم توشکل من درسالهای بعدسربه سرنامزدم گذاشت  هنوزم شوهرم باورنمیکنه من نبودم وقتی اراونجارفتیم دیگع چیزی حس نکردم خداروشکریبارفقط پروانه های نورانی دیدم دورم چزخیدن بعدزایمانم بجع اولم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من خالم ۱۷ سال پیش بچه دار شده بودمیگفت میدیدم بچه همش جیغ میزنه همش گریه میکنه بی دلیل بعد مادرشوهرش گفته بود اومده بود تا اومده بود دیده بوده یه جن بالای کمد هست که میاد بچه رو اذیت میکنه و میگه بعد اون دعا گرفتن برای بچه جن دیگه رفت و نیومد ولی کلا خالم میگه جن داره خونشون چندین بار موردهای مختلف دیده و متوجه شده