2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یه پیاله حلیم،یه پیاله دمی گوجه وسیب زمینی

یه بستنی ،یه سن ایچ،نصف موز و شام هم ماکارونی

از ۱۸ ماهگی شیرشو قطع کردم

وزن گیریش ثابته با وجودی که اشتهاش خوبه به نظرم

شربت زینک هم بهش دادم یه ماه

بچم منم کم غذاس ب زور در طوب روز یکم غذا بخوره

شیر خودتو میدی یا شیر خشک

بعدم جثه بچه ب مامان باباش میره دیگه اگه شما و باباش زیر اندامید بچتونم طبیعیه دیگه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

دخترم 20 ماهشه

قدش 86

وزن 11 خورده ای

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
امروز یه پیاله حلیم،یه پیاله دمی گوجه وسیب زمینی یه بستنی ،یه سن ایچ،نصف موز و شام هم ماکارونی از ...

غذاهایی ک میخوره خیلی خوبه

بچه من امروز ی موز کوچولو و ی پیاله ماست خوری سیب زمینی و نصف تخم مرغ ابپز ۲۱ ماهشه و الان شامم نخورد

دخترم 20 ماهشه قدش 86 وزن 11 خورده ای

شیرشو قطع کردی؟ بچم شیرخشک میخورد خودش گذاشت کنار کلا از همون نوزادی طعم شیر و دوست نداشت بزور به ۱۸ماه رسوندم الانم شیرپاستوریزه نمیخوره 

چیا میدین در طول روز

غذاهایی ک میخوره خیلی خوبه بچه من امروز ی موز کوچولو و ی پیاله ماست خوری سیب زمینی و نصف تخم مرغ اب ...

میدونی چیه من به چشم دیدم بعضی بچه ها کم خوراکن ولی با همون جون میگیرن وزنشون میره بالا ولی دختره من نسبتا خوب میخوره ولی وزن نمیگیره خیلی سعی میکنم مقوی بهش بدم

میدونی چیه من به چشم دیدم بعضی بچه ها کم خوراکن ولی با همون جون میگیرن وزنشون میره بالا ولی دختره من ...

نمیدونم عزیزم چرا وزنش تغییر نمیکنه

قبل از اینکه از شیر بگیری هم اینطوری بود وزنش یعنی کم کم وزن اضافه میکرد؟

شیرشو قطع کردی؟ بچم شیرخشک میخورد خودش گذاشت کنار کلا از همون نوزادی طعم شیر و دوست نداشت بزور به ۱۸ ...

شیر خشک خیلی کم میدم چند روز یکبار ،بقیشو شیر پاستوریزه مبخوره

من با گوشی سرگرمش مبکنم غذا میدم اینجوری بهتر میخوره

املت درست کردنی موقعی ک گوجه داره میپزه کمی نون لواش کوچیک میکنم میریزم توش بعدش تخم مرغ میزنم، تخم بلدرچین، بیسکوییت مادر، موز و  سایرمیوه ،برنج ، ماکارونی، سیب زمینی اب پز با کره طبیعی و نمک صورتی،چهار مغز رو با موز و بیسکوییت مادر و شیر میکس میکنم، اینا تو ذهنم بود 

اها، قلم بگیر بزار 7 ساعت بپزه، روغن روشو بردار، ابشو بریز تو قالب بزار جا یخی توی سوپش استفاده کن،  و در اخر زینک هم خوبه دوره ای بدی مثلا یکماه بده یمدت نده، مارک زینک پلاس یوروویتال عالیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دخترم وزن تولدش ۲کیلو و قدشم ۴۵سانت بود البته ولی ۶ماهه تکون نمیخوره وزنش ۱۶تا هم دندون داره

خوب پس وزن الانش بد نیست نسبت ب وزن تولدش