2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفا یا جادو؟ 

جادو چرندی بیش نیست و خرافاته 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
چ‌میشه کرد؟!کاش میشد حداقل جادو رو باطل کرد:)

چرا حالا اصرار داری چیزی رو که وجود نداره باطل کنی؟ 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
چرا حالا اصرار داری چیزی رو که وجود نداره باطل کنی؟ 

عزیزم توقران اومده واقعی هس میتونی سرچ کنی خدا گفته من جلوی جادو رو نمیگیرم ولی راه حلشوبراتون گزاشتم باطلش کنم همون طور ک بیماری رو دادم درمان هم دادم

منم نظرشما رو داشتم ولی باچشم دیدم شمافقط تجربشو نداشتین برای همین باورندارین زندگیم ب گندکشیدع شد

نه عزیز دل

زندگی شما به گند کشیدع نشده 

احمقانه ترین دلیل ممکن توی دنیا، اینکه که بگیم: «من تجربه کردم، پس وجود داره» 

عزیز دل، برای تجربه من و شما توی هیچ‌کجای دنیا ارزش قائل نیستن

خودت فکر کن ببین میشه با منطق دروغ ابلهانه و چرندی رو مثل جادو اثبات کرد؟