2777
2789

سلام سه ماهه متوجه شدم کیست شکلاتی دارم اول احتمال هموروژیک دادن دارو مصرف کردم تا ۲ ماه امروز رفتم پیش دکتر سونو کرد گفت کیستت ۵ سانته و باید عمل کنی احتمال ناباروری داری گفتم چرا من که تو سونوگرافیم چسبندگی نداشتم اصلا گفت شاید خیلی ریز و میکروسکوپی چسبندگی داشته باشی سونو نشون نداده گفت عمل کن بعد عمل سه چهار ماه اقدام کن حامله نشدی باید ای وی اف کنی من دارم اط غصه میترکم اخه یعنی چی به همین راحتی یعنی ادم نابارور میشه؟ کسی تا حالا با کیست شکلاتی بزرگ باردار نشده؟ اگه شده مشکلی برای بچه ایجاد نمیکنه؟ باعث سقط نمیشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیاد نمیدونم چی به چیه ولی منم خودم عید با درد رفتم سونو گفتن یا هموروژی یا آندومتریوز بعد مصرف ۳ ماه قرص از ۳۵ میا شد ۲۲ میل یعنی ۲ سانت منم مشکل ناباروری دارم 

ولی مال من چون کوچیک بود نگفتن عمل 

یه چیز دیگه بعد ۳ ماه که مجدد سونو داپلر انجام دادن گفتن هم یه کیست دو سانتی آندو هم همروژیک ت  یه تخمدان

من فیبروم داشتم پونزده سانت بود 😑

کلی ترسوندن که رحمت مشکل دار میشه اصلا شاید مجبور شیم توی عمل رحمتم خارج کنیم، خداروشکر اینایی که میگفتن نشد و الان پسرم داره مک کویین نگاه میکنه 😄

من فیبروم داشتم پونزده سانت بود 😑 کلی ترسوندن که رحمت مشکل دار میشه اصلا شاید مجبور شیم توی عمل رح ...

بخدا دکترم امروز اینقد منو ترسونده از مطب تا خونه فقط اشک ریختم باورم نمیشه نابارور شدن به همین سادگیه

شما کیست داری دردم داری یا لکه بینی؟من دو روزه درد شدید دارم 

اوایل که فهمیدم دوسه بار دردای وحشتناک هم تو لگن هم شکم داشتم که فقط جیغ میزدم و با شیاف خوب میشد بعدش دیگه خداروشکر نه قبل اینکه دارو بخورم ۲۰ روز پریود بودم و حونریزیم قطع نمیشد که رفتم دکتر سونو کرد گفت شکلاتیه

منم زیاد نمیدونم چی به چیه ولی منم خودم عید با درد رفتم سونو گفتن یا هموروژی یا آندومتریوز بعد مصرف ...

منم امپول ضد بارداری زدم 

۴ ماهه خونریزی دارم 

شکمم بزرگ شده 

چن روزه دلدرد هم دارم صبحا بیشترهم هست 

نمیدونم دلیلش چیه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده