2777
2789
عنوان

اخلاقش خیلی فرق کرده🥺

199 بازدید | 26 پست

منظورم دوس پسرمه خیلی اخلاقش فرق کرده ۴ ساله با همیم تو این ۴ سال هیج وقت اینجوری نشده بود الان یه جوری شد اصلا ناراحتیه من براش مهم نیس وقتی قهر کنم عین خیالش نیس دیگ مثل قبل ناز اینا نمی‌کشه کلا خیلی خشک و سرد شده تو یه ماه اخیرم یکی دوبار دعوای جدی داشتیم میخواست کات کنه ولی من باهاش حرف زدم و نکرد

خیلی مغرور شده نمیدونم چرا اینجوری شده یه سال پیش واسه ماشین از شرکت های خصوصی ثبت نام کرده بود و پول ماشینو تمام و کمال ریخته بود الان شرکته جمع کرده رفته و سرش کلاه گزاشتن میگم شاید بخاطر این موضوعه که اینجوری شده😕

بنظرتون چرا اینجوری شده؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تهش فکر‌کردین؟؟چون بیشتر رابطه هایی که تهش ب ازدواج فکر نمیکنن و فقط دوستیه کم کم انقضاش تموم میشه

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.

نه به خاطر این نیست 

هر چند ادم بیخیالی نیست و بنظرم پیگیرشه و غصه ش میخوره

ولی من حس میکنم یه دختر دیگه دیده...ببخشید میگم اینو ها

سعی کن یجوری بفهمی با کسی ارتباط داره یا ن

گوشیش ببین مثلا

روبیکا داره؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

۴سال رابطه بی هدف قائدتا پرشور و شوق باقی نمیمونه .

نه برا اون نیس...به هرحال ادم وقتی یکیو دوس داره تو حال بذشم دوسش داره نهایتا میگفت فلانی عزیزم من به هاطر این موضوع خیلی ناراحتم یه وقت فک نکنی به تو بی توجهم...حال روحی خودم خوب نیس

اگ سرد شده یعنی دیگ نمیخواد این رابطه رو ولش کن  خودتم اذیت نکن

ببین قبلن هم سابقه کات داشتیم همیشه وقتی کات میکنه بعد دوماه برمیگرده آخرین بار بعد دوماه برگشت 

همیشه میگه من اگه کات کنم مطمئن باش واسه همیشه نمیرم و یه روز برمیگردم ولی من از این رفتارش متنفرم یعنی چی آخه میره

خب ملومه که بخاطر کلاه برداریه بایدم داغون بشه. اگه به روی خودش نمیاورد باید از چشمت میوفتاد که !!!

و اینکه مردها نهایت ۲ سال نازتو بخرن و بعدش برعکس میشه قصیه کلا.

حالا واسه تو خیلی مایه گذاشته تازه

به تهش فکر‌کردین؟؟چون بیشتر رابطه هایی که تهش ب ازدواج فکر نمیکنن و فقط دوستیه کم کم انقضاش تموم میش ...

ما زود شروع کردیم یعنی الان شرایط ازدواجو نداریم من ۱۸ سالمه اون ۲۱ هیچی نداره با چی ازدواج کنیم از اولم قرارمون این بود اون گفته بود باید یکم پول دستم بیاد ماشین اینا بخرم بیام جلو منم گفته بودم میخوام درسمو ادامه بدم برم دانشگاه بعد

طرف آشناس یعنی قشنگ میشناسمش نه خودش نه خانوادش اهل این نیس که یه دخترو بازی بده

نه به خاطر این نیست  هر چند ادم بیخیالی نیست و بنظرم پیگیرشه و غصه ش میخوره ولی من حس میکنم ی ...

ما شهرامون از هم دوره ولی چون آشنا هستیم سالی چند بار همو میبینیم 

دوهفته پیش باهم بودیم یعنی پیش هم بودیم گوشیشو نگا کردم هیچی نداشت اینستا . تلگرام . روبیکا کلا همه جارو نگا کردم ولی چیزی پیدا نکردم

اینی ک میاد یعنی رفته دوراشو زده بهتر از تو پیدا نکرده  🚶من بودم دیگه نمیخواستمش

نه اون دوره ای که رفت خیلییییی وضعیت خانوادگیشون افتضاح بود یعنی کلا از لحاظ روحی خیلی بهم ریخته بودن وقتی خواست بره بهم گف من دیگ از زندگی خستم و فلان یه حرفایی زد که فهمیدم حال روحیش خرابه و گزاشتم بره وقتی برگشت که همه چی درست شده بود و حالشو خوب بود